Ο Τέβες μίλησε για τα 38.000.000 ευρώ το χρόνο και τον... Πογέτ

Ο Κάρλος Τέβες μίλησε για την πίεση που θα έχει πλέον στη Shanghai Shenhua ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Γκουστάβο Πογέτ αλλά και στον... Μέσι.

Ο Τέβες μίλησε για τα 38.000.000 ευρώ το χρόνο και τον... Πογέτ

Η εποχή Κάρλος Τέβες στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Κίνας ξεκίνησε ουσιαστικά από το Σάββατο (21/1) καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ παρουσιάστηκε επίσημα από τους ανθρώπους της Shanghai Shenhua, την ομάδα δηλαδή που θα τον πληρώνει με το αστρονομικό ποσό των 76.000.000 ευρώ για τα δύο επόμενα χρόνια (38 εκ.ευρώ το χρόνο).

"Θα υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά με δεδομέο πως αγαπώ το ποδόσφαιρο θα βοηθήσει το πάθος μου για αυτό το άθλημα. Αν και θα υπάρχει πίεση θα ξεχνάω τα πάντα κάθε φορά που θα βρίσκομαι εντός γηπέδου.

Ξέρω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα γίνεται όλο και πιο σκληρό χρόνο με το χρόνο και αυτή η σεζόν θα είναι πολύ έντονη. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση", δήλωσε ο Τέβες, ο οποίος θα διάλεξε τη φανέλα με το Νο 32 στη νέα του ομάδα, ενώ υποσημείωσε πως "ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν εκείνος που με έπεισε να έρθω εδώ".

Πέρα από τη δική του μεταγραφή, ο "Apache" αναφέρθηκε πάντως και σε έναν συμπατριώτη του (δέχτηκε σχετική ερώτηση), τον Λιονέλ Μέσι, με τον Τέβες να καταθέτει την άποψή του αναφορικά με το αν θα πάρει... σύνταξη στην Μπαρτσελόνα ή θα πάρει μεταγραφή.

"Για τον Λέο η ανανέωση δεν είναι ζήτημα χρημάτων αλλά καρδιάς, υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός με τους μπλαουγκράνα και για αυτόν είναι σημαντικότερα πράγματα η στοργή και οι σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου.

Δεν είναι εύκολο στο σημερινό ποδόσφαιρο να υπάρχουν παίκτες που ζουν σε όλη την καριέρα τους σε έναν σύλλογο. Στην Μπάρσα αλλάζουν ο πρόεδροι, οι παίκτες αλλά ο Λέο είναι πάντα εκεί.

Ο Τέβες μίλησε για τα 38.000.000 ευρώ το χρόνο και τον... Πογέτ

Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αφήσει τον καταλανικό σύλλογο, εγώ δεν μπορώ να δω τον Μέσι σε άλλη ομάδα, το πολύ πολύ αν μία ημέρα αποφασίσει να φύγει θα το κάνει για να γυρίσει σπίτι του και να παίξει στην πρώτη του ομάδα, την Νιούελς Ολντ Μπόις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Tο deal του αιώνα: 175.110€ την ημέρα ο Τέβες!
Αντίο στην Μπόκα με τεσσάρα κόντρα στον Ίσμαελ Μπλάνκο ο Τέβες
Σκάει η "βόμβα": ο Τέβες είπε "ναι" στα 80.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK