Ο θάνατος του Αστόρι έδωσε ένα δυνατό μάθημα στον Μποριέλο

Σε αρκετούς ξένισε η επιλογή του Μάρκο Μποριέλο να επιλέξει την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας ως το νέο σταθμό στην καριέρα του όμως ο ίδιος στάθηκε στο "μήνυμα" που πήρε με το θάνατο του Νταβίντε Αστόρι.

Ο θάνατος του Αστόρι έδωσε ένα δυνατό μάθημα στον Μποριέλο

Ο Νταβίντε Αστόρι δεν είναι εδώ και λίγους μήνες ανάμεσά μας καθώς νικήθηκε από την καρδιά του και ένας από τους συναδέλφους του που συγκλονίστηκε βαθιά από το θάνατο του άσου της Φιορεντίνα είναι και ο Μάρκο Μποριέλο.

Ο 36χρονος στράικερ, τόνισε μάλιστα σε συνέντευξή του πως η ξαφνική απώλεια του Αστόρι τον έκανε να δει κάποια πράγματα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο με άλλο μάτι, με αποτέλεσμα αυτό το καλοκαίρι να μην πει όχι στην πρόταση που του έγινε από την Ιμπίζα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

"Θα ήθελα να κάνω την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν τα κατάφερα, αλλά είμαι ευχαριστημένος και έτσι. Απολαμβάνω τη ζωή πάντα με χαμόγελο και βλέποντας τα πάντα με θετική διάθεση.

Την περασμένη σεζόν έγινε κάτι που μας σόκαρε εμάς τους παίκτες και αυτό ήταν δυστυχώς ο θάνατος του Νταβίντε Αστόρι", δήλωσε στο μικρόφωνο του "Rai 1" ο έμπειρος στράικερ, και πρόσθεσε:

"Εγώ στην κηδεία του Νταβίντε άκουσα τα λόγια του Καρδινάλιου που έλεγε ότι υπάρχουν φορές που κάποιος κερδίζει πολλά χρήματα και έχει επιτυχία. Όμως, από τη μία στιγμή στην άλλη, δεν υπάρχεις πια.

Από τότε άρχισα να χαίρομαι περισσότερο τη ζωή και να την παίρνω πιο ανάλαφρα. Δυστυχώς χάσαμε τον Νταβίντε αλλά πιστεύω ότι μας άφησε ένα μεγάλο δίδαγμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK