Ο Θεοδωρίδης μίλησε για κηδεία του ποδοσφαίρου και το... 8ο!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν καυστικός για τα κακώς κείμενα στον τελικό του Κυπέλλου, έριξε βολές σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και... Ιβάν Σαββίδη ενώ έστειλε μήνυμα για το 8ο σερί πρωτάθλημα!

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 44Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

"Ελπίζω να πάρουμε και το όγδοο, που θα το πάρουμε, οι άλλοι είναι πρωταθλητές το καλοκαίρι. Το θέμα είναι η γιορτή που έγινε σήμερα, μια πραγματική πανδαισία, ετιμήθη το ποδόσφαιρο, είδατε γυναικόπαιδα και μεγάλους ανθρώπους, γεμάτο το γήπεδο από την ολυμπιακή ιδέα. Χθες ήταν η κηδεία του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς βγήκα αληθινός σε όλα. Τι διαιτησίες, τι ΕΠΟ, πρωτόγνωρα πράγματα. Είναι ντροπή αυτός ο τελικός και αυτό το γκολ που μπήκε. Αυτός που κάνει τον αρχηγό στην ΑΕΚ, καθόταν, δεν διαμαρτυρήθηκε στο τέλος έσφιξε και το χέρι του διαιτητή. Δεν παίρνεις ποτέ το Κύπελλο με αυτό το γκολ.

Εδώ τραβιόμαστε στα δικαστήρια χωρίς λόγο, τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν αλλιώς και στα δικαστήρια θα δικαιωθούμε. Ας δουν πως γίνονται γιορτές σαν τη σημερινή και ας αφήσουν την κακοήθεια που βγάζουν κατά του Ολυμπιακού και κατά του προέδρου".

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός θα ενδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό. Έτσι δεν θα δώσουμε δικαίωμα να αμφισβητούν οτιδήποτε. Όλο 10, 15, 20 βαθμούς είχαμε, φέτος συνέβησαν πολλά και είχαμε 6. Αυτό δεν θα ξαναγίνει. Έχουν ενώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι 5 εκατομμύρια, δεν θα τους σώσει κανένας Κοντονής".

Για την ΕΠΟ: "Πρέπει να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ, ο κύριος Δέδες, ο κύριος Βρύζας, πως ανέχθηκαν αυτούς τους διαιτητές; Όλο αυτό το "άρρωστο" συμβούλιο της ΕΠΟ. Αυτοί οι παρατηρητές μόνο τέτοιοι δεν ήταν, ήρθαν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν ήταν τόσο βρώμικο το ποδόσφαιρο. Να παραιτηθούν όλοι. Στην ΚΕΔ, να φέρουν ξένους διαιτητές, δεν θα το ανεχθούμε. Αν ο Ολυμπιακός έτρωγε στο 83ο λεπτό το γκολ αυτό, δεν θα τελείωνε το παιχνίδι. Θα γινόταν χαμός γιατί είναι τίτλος και τον έχασε η ΑΕΚ, δεν παίρνω το μέρος κανενός".

Για τον ΠΑΟΚ: "Μην τα βάζει με εμάς ο ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρός του βρυχάται. Είκοσι μέρες ασχοληθήκαμε και πήραμε 55% στον Πειραιά, αυτή είναι η δυναμική του Ολυμπιακού".

Ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο: "Οι φίλαθλοι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στον πρόεδρο, ο Ολυμπιακός βάλλεται από παντού. Δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα, είναι μέγας και του χρόνου θα το πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αν μας αφήσουν. Εύχομαι να αλλάξουν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να δούμε μέρες ευημερίας".

Photo Credits: Eurokinissi

24MEDIA NETWORK