Ο Θωμάς Τρούπκος στο contra. gr. "Είμαστε ομάδα Β' Εθνικής"

Ο Θωμάς Τρούπκος στο contra. gr. "Είμαστε ομάδα Β' Εθνικής"

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή! Θες να χαρείς και δεν μπορείς. Θες να λυπηθείς και το σκέφτεσαι. Τα συναισθήματα που σε διακατέχονται είναι ποικίλα και περίεργα. Ξέρεις, ό,τι και αν κάνεις, θα παρεξηγηθείς.
Δεν γίνεται διαφορετικά όμως! Να δώσεις εξηγήσεις εκείνη την ώρα, είναι αδύνατον. Έτσι, παίρνεις μια πρόχειρη απόφαση και ό,τι… βγει.


Σε μια τέτοια περίπτωση βρέθηκε την Τετάρτη ο Θωμάς Τρούπκος. Ο επιθετικός της Καστοριάς χάρισε τρεις πολύτιμους πόντους στους «γουναράδες» (1-0), σκοτώνοντας παράλληλα την αγαπημένη του ομάδα. Το γκολ που σημείωσε ο Βεροιώτης σέντερ-φορ έφερε το συγκρότημα του στην κορυφή του πίνακα της Γ’ Εθνικής, αλλά βύθισε τον εαυτό του σε απόγνωση.

Το παραπάνω συναίσθημα αποτυπώνεται και απ’ το γεγονός πως ο Θωμάς δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, επιλέγοντας, αντί αυτού, να σκύψει το κεφάλι και να κατευθυνθεί αργά-αργά προς τη σέντρα του γηπέδου.
Άλλωστε, ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Καστοριάς- μετεγγράφηκε τον Ιανουάριο- έχει δηλώσει άπειρες φορές πως στεναχωριέται όταν η «Βασίλισσα του Βορρά» ηττάται και χαίρεται όταν αυτή κερδίζει.

«Πιο αποτελεσματικοί»

Ο Θωμάς Τρούπκος μίλησε στο contra. gr για το παιχνίδι της Καστοριάς με τη Βέροια και για την πορεία των «γουναράδων» τη φετινή σεζόν.

«Η εκτός έδρας νίκη μας επί της Βέροιας ήταν πολύ σημαντική για εμάς.
Στους μέχρι τώρα αγώνες, η Καστοριά έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα ισχυρή στην έδρας της, αλλά εμφανίζεται αδύναμη εκτός έδρας. Η συγκεκριμένη επιτυχία όμως, θα μας ανεβάσει περισσότερο το ηθικό ώστε στη συνέχεια να έρθουν και άλλες εκτός έδρας νίκες», προσθέτοντας:


«Η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν προϊόν της αποτελεσματικότητας και της σωστής τακτικής που ακολουθήσαμε στο παιχνίδι. Το σύστημα άμυνας που εφαρμόσαμε είχε ως συνέπεια τη διατήρηση του μηδέν, ενώ οι αντεπιθέσεις που κάναμε μας απέφεραν την επίτευξη ενός γκολ. Ένα τέρμα, το οποίο με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Και αυτό, διότι η Βέροια είναι η ομάδα που αγαπώ περισσότερο απ’ όλες.
Εκεί, άλλωστε ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω ποτέ τις φοβερές στιγμές που έζησα στη «Βασίλισσα».

«Σίγουρη η πρώτη θέση»

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Θωμάς Τρούπκος επεσήμανε:

«Η Καστοριά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η δυναμικότητα της βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, οπότε η συνέχεια μόνο καλή μπορεί να είναι. Τολμώ να πω πως η Καστοριά είναι ομάδα Β’ Εθνικής και απ΄ τις καλύτερες της κατηγορίας.
Εκτιμώ, πως θα καταλάβουμε εύκολα την πρώτη θέση στη βαθμολογία και θα προβιβαστούμε στην παραπάνω κατηγορία».

Το who is who

Ο Θωμάς Τρούπκος γεννήθηκε στην Ελπίδα Μονοσπιτών στις 02/12/1973. Ο πρώτος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Βέροια, τη φανέλα της οποίας πρωτοφόρεσε το 1991.

Στη «Βασίλισσα του Βορρά», ο 31χρονος επιθετικός πρόσφερε τις υπηρεσίες του μέχρι τον Δεκέμβριο του 1998, οπότε και ο Θωμάς μεταγράφηκε στην Καλαμάτα. Στο συγκρότημα της Μεσσηνίας ο Τρούπκος αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2001, όταν η «Μαύρη Θύελλα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική.

Τα δύο επόμενα έτη η σέντερ-φορ των «γουναράδων» αγωνίστηκε στην Καλαμαριά, ενώ το τελευταίο εξάμηνο του 2003 θήτευσε στην Καβάλα.

Τον περασμένο μήνα, ο Θωμάς Τρούπκος, εμπνευσμένος απ’ την παρουσία του προέδρου της Καστοριάς, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, αποφάσισε να μετακινηθεί στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη της ανόδου στη Β’ Εθνική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK