Ο "τιμωρός" της Ρεάλ βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟ, αλλά του το χάλασε ο Ιμπάρμπο!

Ο Τζαμπάολο Πατσίνι όταν ανακοινώθηκε από την Λεβάντε πολλοί... γέλασαν, ωστόσο ο Ιταλός στράικερ που έγινε "δήμιος" της Ρεάλ στο σαββατιάτικο 2-2 μας θύμισε το σενάριο που τον ήθελε να γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο "τιμωρός" της Ρεάλ βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟ, αλλά του το χάλασε ο Ιμπάρμπο!
alafouzos stramatsoni EUROKINISSI

Ο Τζαμπάολο Πατσίνι πήγε δανεικός από την Βερόνα στη Λεβάντε για να αγωνιστεί στη Λα Λίγκα και αρκετοί δεν κατανόησαν γιατί το ισπανικό κλαμπ δεν έδωσε την ευκαιρία σε κάποιον νεαρό Ισπανό, αλλά στο 33χρονο Ιταλό.

Για τη δουλειά, όμως, που πήρε η Λεβάντε τον Πατσίνι ο πρώην άσος της Ίντερ το έβγαλε το... μεροκάματο μια χαρά, τουλάχιστον στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Ο Ιταλός ισοφάρισε τους Μαδριλένους σε 2-2 στο τέλος της αναμέτρησης και έγινε ήρωας, ζώντας στιγμές ανάλογες με εκείνες που η Ίντερ δαπανούσε κοντά στα 18.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σαμπντόρια.

Στην Ελλάδα, πάντως, τον Πατσίνι οι περισσότεροι τον θυμήθηκαν για το φλερτ του με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2016!

Ο Στραματσόνι, επειδή έβλεπε ότι δεν θα γίνει η δουλειά με τον Ιμπάρμπο (που τελικά έγινε) πάλευε να φέρει στους πράσινους τον πρώην διεθνή Ιταλό. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, ο Πατσίνι δεν ήταν αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο ο πρόεδρος της Ελλάς Βερόνα δεν ήθελε να τον δώσει και για να τον πείσει κάποιος για το αντίθετο έπρεπε να του προσφέρει κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK