Ο Τόνι Σίλβα ένιωσε λες και ήταν σκλάβος στον Λεβαδειακό

Σε καταγγελίες κατά του Λεβαδειακού και της ΕΠΟ προχώρησε ο Τόνι Σίλβα. Διαβάστε τα όσα έγραψε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής στο facebook του, μιλώντας ακόμη και για... σκλαβιά!

Ο Τόνι Σίλβα ένιωσε λες και ήταν σκλάβος στον Λεβαδειακό

"Χρέος άνω των 45.000 ευρώ," "σκλαβιά" κι εσκεμμένη μη λήψη απόφασης για να εμποδιστεί "να υπογράψει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου" κατήγγειλε μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του στο facebook, ο παίκτης του Λεβαδειακού, Τόνι Σίλβα.

Ο Αφρικανός πάντως παραμένει ποδοσφαιριστής της ομάδας της Βοιωτίας, αφού η προσφυγή του δεν εκδικάστηκε!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΣΙΛΒΑ:

"Καλό σας απόγευμα φίλοι, συνάδελφοι και οπαδοί που με υποστηρίζετε. Θα ήθελα να σας εξηγήσω από εδώ την τρέχουσα κατάστασή μου, καθώς είχα σκεφτεί ότι η υπόθεση θα είχε επιλυθεί από την ΕΠΟ μέχρι την 31η Ιανουαρίου. Εγώ, ο Τόνι Σίλβα, ξεκίνησα μια διαδικασία στην ΕΠΟ κόντρα στον Λεβαδειακό στις 18 Δεκεμβρίου του 2017 για αθέτηση πληρωμών μεταξύ άλλων. Ένα χρέος μεγαλύτερο των 45.000 ευρώ και ζήτησα από την ΕΠΟ να ακυρώσει το συμβόλαιό μου και να είμαι έτσι ελεύθερος.

Η ακρόαση έγινε την 8η Ιανουαρίου, ο Λεβαδειακός δεν παρέστη (γιατί ξεκάθαρα είχα δίκιο) και η ΕΠΟ τους έδωσε μία εβδομάδα για να παραστούν στη διαδικασία (αρκετά ακατάλληλος αυτός που πηγαίνει σε μια δίκη και επιστρέφει στο σπίτι για να ψάξει χαρτιά, όταν το καθήκον μιας ομοσπονδίας είναι να προστατέψει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή).

Μετά την ακρόαση, ο δικηγόρος του Λεβαδειακού βρήκε το δικαίωμα να μου πει ότι εγώ έπρεπε να παραιτηθώ από την αγωγή εναντίον του συλλόγου, να επιστρέψω στην κανονικότητα για να μπορέσουν να με πωλήσουν και να έχουν έσοδα (το έλαβα ως έλλειψη σεβασμού και θρασύτητα του δικηγόρου - εκπροσώπου του Λεβαδειακού να νομίζει ότι τα πράγματα λύνονται έτσι και να μου ζητά να παραιτηθώ των δικαιωμάτων μου και να βοηθήσω την ομάδα να εξοικονομήσει από μένα λες και ήμουν σκλάβος). Ξεκάθαρα δεν το δέχθηκα, αρνήθηκα, γιατί η περίοδος της σκλαβιάς πέρασε εδώ και πολύ καιρό.

Ξυπνάω όλες τις ημέρες πρωί για να πάω να προπονηθώ, πρέπει να αντέξω τη βροχή, το κρύο, τη ζέστη το καλοκαίρι, είμαι επαγγελματίας που δεν φθάνει αργοπορημένος για να έρθει μισή ντουζίνα ανθρώπων να παίξει με τον ιδρώτα μου. Άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ποδόσφαιρο, οι οποίοι αντί να προάγουν την ενότητα στο ποδόσφαιρο, προάγουν το μίσος, τη διαφωνία, την εκδίκηση και οι οποίοι πρέπει να τιμωρούνται γι' αυτές τις ενέργειες. Ανακεφαλαιώνοντας, η υπόθεσή μου δεν λύθηκε κι ο Λεβαδειακός δεν με πλήρωσε πριν τα μεσάνυχτα.

Μου μένει να αντιληφθώ εάν όταν είσαι στο δικαστήριο μέχρι μία απόφαση να ληφθεί εάν μια ομάδα μπορεί να πληρώσει; Ή εάν θα υπάρχει αλληλουχία επιρροών όπου θα υπάρχει μια απόφαση και δεν θα θέλουν να γίνει δημοσίως γνωστή. Ξέροντας, αυτοί (ο Λεβαδειακός) ότι ακόμη και χθες θα μπορούσα να μεταγραφώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (φθόνος).

Έτσι, συνεχίζω να είμαι stand by παίκτης του Λεβαδειακού ή είμαι παίκτης της ΕΠΟ; Ελπίζω την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσω το Facebook να είναι για καλές ειδήσεις και να σας λέω ότι κατάφερα να ελευθερωθώ από αυτούς".

24MEDIA NETWORK