Ο Τόνσο έφερε τον Ατρόμητο σε τροχιά πλέι οφ

Ενα υπέροχο γκολ του Τόνσο προς το τέλος του ματς έκαμψε την αντίσταση της Ξάνθης (2-1 στο Περιστέρι) και έβαλε τον Ατρόμητο σε τροχιά πλέι οφ. Πρώτο γκολ με τους Περιστεριώτες ο Πλατέλλας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Να λοιπόν που ο Ατρόμητος από τα ...Τάρταρα βρέθηκε κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Νίκη στην Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα επί του Αστέρα, νίκη και επί της Ξάνθης στη Λεωφόρο. Με το τρίποντο μάλιστα να έρχεται με "γεμάτη" εμφάνιση.

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής σ' αυτό το ματς. Η ποιότητά του δεν τον βοηθά πάρα πολύ αλλά η πρόθεση μετράει και πρόθεση υπήρχε. Αυτή η πρόθεση δικαιώθηκε στο 42' με το πρώτο γκολ του Πλατέλλα με τη φανέλα των Περιστεριωτών, τέρμα που ανάγκασε την Ξάνθη να βγει κάπως από το καβούκι της.

Οι ακρίτες ισοφάρισαν με το πέναλτι του Γιουνιές στο 57' (καθαρή η παράβαση του Γκορμπούνοφ) αλλά η παθητικότητά τους στη συνέχεια τιμωρήθηκε εκ νέου. Η έμπνευση του Κιβρακίδη για πάσα τριάντα μέτρων με το εξωτερικό και το καταπληκτικό τελειώμα του Τόνσο στο 82' όρισαν μια για πάντα τη μοίρα αυτού του ματς. Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα (64' Μανιάτης), Ούμπιδες, Τόνσο, Πλατέλλας (79' Λε Ταλέκ), Λημνιός, Ντάουντα (87' Κυριακίδης)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Σιλά, Ντε Λούκας (76' Πιζέλι), Λουσέρο, Λάζιτς, Βασιλακάκης (84' Λισγάρας), Καμαρά (60' Τριάδης), Γιουνές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK