O Τότι δεν ξέχασε την κόντρα με Σπαλέτι και τον τιμώρησε έναν χρόνο μετά!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο και ο Φραντσέσκο Τότι φρόντισε να το προσφέρει με όλη του την "αγάπη" στον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έναν χρόνο μετά το αντίο του στη δράση. Διαβάστε το story.

Roma's Francesco Totti and Roma coach Luciano Spalletti, right, walk on the pitch at the end of the Champions League Round of 16, second leg, soccer match between Real Madrid and Roma at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 8, 2016. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Roma's Francesco Totti and Roma coach Luciano Spalletti, right, walk on the pitch at the end of the Champions League Round of 16, second leg, soccer match between Real Madrid and Roma at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 8, 2016. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η 27η Σεπτεμβρίου είναι μία ημερομηνία που περιμένουν πώς και πώς οι άνθρωποι που σχετίζονται με την οικογένεια της Ρόμα, μιας που τα 42α γενέθλια του Φραντσέσκο Τότι θα συνδυαστούν με ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή του εμβληματικού "καπιτάνο".

Αυτό είναι η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του (πρόκειται για βιβλίο 542 σελίδων με τον τίτλο "Un Capitano" που το έχει επιμεληθεί ο δημοσιογράφος Παολό Κοντό) που θα γίνει στο Κολοσσαίο, με πάνω από 300 άτομα να είναι προσκεκλημένα σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του.

Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στην Ρόμα, άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε στα 24 χρόνια της καριέρας του θα είναι εκεί, ωστόσο πέρα από τους παρόντες, αίσθηση προκάλεσε και μία απουσία.

Roma's Francesco Totti, left, and his coach Luciano Spalletti are seen during a media conference, ahead of their Champions League group A soccer match against Roma on Wednesday, in London, Tuesday, Oct. 21, 2008. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Roma's Francesco Totti, left, and his coach Luciano Spalletti are seen during a media conference, ahead of their Champions League group A soccer match against Roma on Wednesday, in London, Tuesday, Oct. 21, 2008. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Αυτή του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Τότι να μην ξεχνάει την αβυσσαλέα διαμάχη που είχαν στην Ρόμα, στη δεύτερη θητεία του Σπαλέτι στο "Ολίμπικο" (λίγο πριν ρίξει τίτλους τέλους το σύμβολο των "τζαλορόσι") και να μην του στέλνει πρόσκληση για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Μάλιστα, ζητήθηκε από τον Σπαλέτι να σχολιάσει την επιλογή του Τότι και ρωτήθηκε αν θα διαβάσει παρόλα αυτά το βιβλίο του, με τον προπονητή της Ίντερ να απαντάει με νόημα:

"Δεν με προσκάλεσε; Θα του κάνω έκπληξη... Σίγουρα θα το διαβάσω. Διαβάζω όλα τα βιβλία των παικτών που είχα και των μεγάλων πρωταθλητών.

Γιατί να μην το διαβάσω; Με στενοχωρεί που δεν είμαι μέσα στη λίστα των προσκεκλημένων, όμως εκείνος είναι που αποφασίζει ποιους θα καλέσει..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK