Ο Τούντορ έχει βάλει στο μάτι... ερυθρόλευκο παίκτη

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία πως ο Ιγκόρ Τούντορ παρακολουθεί στενά ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον οποίο παράλληλα θέλει και ομάδα του Μεξικού! Διαβάστε ποιος είναι.

Ο Τούντορ έχει βάλει στο μάτι... ερυθρόλευκο παίκτη
tudor ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρσι τον Μάιο ο Σεμπά βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός Ρέντη. Δεν είχε κάνει και καμιά σπουδαία σεζόν βέβαια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και για αυτό το λόγο δεν ήταν και αρνητικοί στο λιμάνι στο ενδεχόμενο να συζητούσαν προτάσεις από το εξωτερικό.

Στα αυτιά του Βραζιλιάνου επιθετικού είχαν φτάσει διάφορα από... Μεξικό μεριά. Από την Κρουζ Αζούλ συγκεκριμένα. Φημολογείται ότι ο παίκτης είχε αρχίσει να “ψήνεται” στην ιδέα να έπαιρνε το αεροπλάνο για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε περίπτωση που η Κρουζ Αζούλ μετέτρεπε το ενδιαφέρον σε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη ομάδα βγάζει το ψωμί του ο Χόρχε Μπενίτες.Επίσης, τον Αύγουστο του 2015 ένας άλλος “ερυθρόλευκος” είχε μετακομίσει στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην Πατσούκα. Πρόκειται για τον Φράνκο Χάρα.

Τι ήταν αυτό που άγχωσε τον Σεμπά και δεν ήθελε με τίποτα να πάει στο Μεξικό; Η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Πάνω που είχε “φουντώσει” η ιστορία με την Κρουζ Αζούλ και τον Βραζιλιάνο επιθετικό των Πειραιωτών, ήρθε η περιπέτεια του Πουλίδο για να βάλει... φρένο στην όποια επιθυμία είχε ο Σεμπά για τη μεξικανική Λίγκα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία ότι μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ιγκόρ Τούντορ! Η Γαλατασαράι ψάχνεται για εξτρέμ και ο Σεμπά είναι ένας παίκτης που φαίνεται ότι εξετάζει. Μάλιστα, η παρουσία κατασκόπου του τουρκικού συλλόγου στην Κέρκυρα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Από την άλλη, στο Μεξικό εξακολουθεί να έχει θαυμαστές ο Βραζιλιάνος. Και κυρίως να έχει άκρες για μία μεταγραφή προς την απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Οπότε, υπάρχει η αίσθηση ότι το φετινό καλοκαίρι όλο και κάτι αναμένεται να προκύψει για τον Σεμπά. Ένας Σεμπά που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό εώς το καλοκαίρι του 2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK