Ο Τουράν για τη φωτογραφία με τα παραπανίσια κιλά: "Φθηνός λαϊκισμός; Όχι"

Ο Αρντά Τουράν, μέσω μία ανάρτησης στα social media θέλησε να απαντήσει σε όσους σχολίασαν τη φυσική του κατάσταση και τα παραπανίσια κιλά του, μιλώντας για την τεράστια προσπάθεια που έκανε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Ο Τουράν για τη φωτογραφία με τα παραπανίσια κιλά: "Φθηνός λαϊκισμός; Όχι"
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Ο Αρντά Τουράν επέστρεψε στη δράση μετά από πέντε μήνες και αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την Γκιρενούσπορ, όπου η ομάδα του γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0.

Η τελευταία φορά που ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο και της Μπαρτσελόνα έπαιξε ήταν στις 19 Αυγούστου κόντρα στη Ράντερς στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League και έκτοτε ο τραυματισμός στον αστράγαλο τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, ο 34χρονος χαφ σχολιάστηκε αρνητικά, όχι εξαιτίας της εμφάνισής του, αλλά λόγω της φυσικής του κατάστασης και των περιττών κιλών, που εμφανίστηκε να έχει. Ο Τουράν όμως, θέλησε να απαντήσει σε όλους όσους σχολίασαν αρνητικά και τοποθετήθηκε μέσω μίας μακροσκελής ανάρτησης στα social media.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δημοσίευσή του: "Περνάμε δύσκολες μέρες που δεν τις έχουμε συνηθίσει. Αν και στεναχωριέμαι πολύ, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μοιραστώ κάποια πράγματα. Πάντα ήμουν ευαίσθητος με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά εξακολουθώ να βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξω κάποιες απόψεις.

Ακόμα και όταν η ομάδα μας ήταν ηγέτης την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με κάποιους εγώ ήμουν πάντα το "χειρόφρενο". Ωστόσο, πάντα ήμουν ένας παίκτης που προσπαθούσε να καθρεφτίζει τη νοοτροπία των μεγάλων ομάδων να κυριαρχούν. Ήμουν εκείνος, ο οποίος όλη του την καριέρα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα σχεδόν κάθε σεζόν, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία παίζει. Ξέρω ότι είναι αδύνατο να αλλάξουμε αυτές τις απόψεις.

Όσο έπαιζα στη Γαλατάσαραϊ, τραυματίστηκα μετά από προσπάθεια που έκανα για να σταματήσω τον αντίπαλό μου. Ήταν ένας τραυματισμός που θα μπορούσε να είχε τελείωσε την καριέρα μου και ήταν δύσκολο να τον ξεπεράσω. Υπήρχαν μέρες που είχα τα πόδια μου σε γύψο, εβδομάδες που δυσκολευόμουν να σταθώ στα πόδια μου και μήνες που δεν μπορούσα να τρέξω στην ευθεία. Δούλεψα σκληρά μέρα και νύχτα για να επιστρέψω.

Όταν ήμουν τόσο πίσω στο πρωτάθλημα, την πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι μπορούσα να ανεχτώ τον πόνο μου, ήμουν στο γήπεδο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογό μου, με την άδεια της ιατρικής ομάδας και του προπονητή μας. Το αποτέλεσμα όλων των θυσιών που έγιναν εδώ και μήνες, η μεγάλη προσπάθεια και η προσπάθεια των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι ένας φτηνός λαϊκισμός που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε από διαφορετική οπτική γωνία; Όχι.

Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι δεν είναι έτσι, δουλεύοντας σκληρά, όπως έκανα όλη μου την καριέρα. Δεν θα διστάσω να αγωνιστώ για τη Γαλατάσαραϊ. Θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέλιξης αυτής της νεαρής ομάδας.

Και δεν θα τα παρατήσω ποτέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK