Ο Τουρέ αρνήθηκε να γίνει... Μίδας!

Δεν ξέρουμε άλλον ποδοσφαιριστή που θα απέρριπτε τα εκατομμύρια που σκόρπισαν στα πόδια του Γιαγιά Τουρέ για να τον πείσουν να λαμπρύνει το κινέζικο πρωτάθλημα.

Ο Τουρέ αρνήθηκε να γίνει... Μίδας!

Στις 13 Μαΐου κλείνει τα 34 χρόνια του. Δύει δηλαδή το ποδοσφαιρικό άστρο του. Και ενώ είχε την ευκαιρία να υπογράψει το καλύτερο συμβόλαιό της καριέρας του, αυτός αρνήθηκε!

Όπως αποκάλυψε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ο Γιαγιά Τουρέ είχε πρόταση από την Κίνα. Όχι όποια κι όποια. Αλλά μία από τις μεγαλύτερες που έχουν κατατεθεί σε ποδοσφαιριστή. Σχεδόν ισόποση μ' εκείνη του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του πλανήτη, Κάρλος Τέβες.

Ποια ήταν αυτή; 31 εκατομμύρια ευρώ ή για να το κάνουμε πιο... ψιλά 600.000 ευρώ την εβδομάδα! Από τη δευτεραθλήτρια Γιανγκσού Σουνίνγκ (του Βραζιλιάνου Ραμίρες) η προσφορά, οι ιδιοκτήτες της οποίας έχουν αγοράσει την Ίντερ.

Ο Ιβοριανός χαφ όμως αρνήθηκε. Γιατί "το κινέζικο πρωτάθλημα δεν είναι του επιπέδου του. Θέλει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και είναι πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ Σίτι", όπως προσέθεσε ο μάνατζέρ του.

Καθένας με τις επιλογές του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK