O τραυματισμός του Μανούσου και η καυτή πατάτα στα χέρια του Κάναντι

O Γιώργος Μανούσος τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ και πλέον ο Νταμίρ Κάναντι θα αναγκαστεί να παρατάξει ομάδα κατά το 1/3 αλλαγμένη σε σχέση με τη βασική.

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Tελείως διαφορετικός θα είναι ο Ατρόμητος που θα παραταχθεί στην Τούμπα στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό γιατί μετά τις απουσίες των Γιαννούλη, Ουάρντα και Χατζηισαϊα, ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Μανούσο ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι η επιθετική γραμμή θα είναι κατά πολύ αλλαγμένη (θα πάρει σίγουρα φανέλα βασικού ο Ντάουντα για το φορ) ενώ το ίδιο ισχύει και για την άμυνα αφού οι Οριόλ και Καρασαλίδης θα αντικαταστήσουν τους Γιαννούλη και Χατζηισαϊα.

Το αν αυτό θα στοιχίσει στη συνοχή είναι κάτι που θα διαπιστωθεί στο γήπεδο. Οπως και να έχει όμως, η ενδεκάδα θα αλλάξει κατά 1/3 και αυτό είναι πάντα μπελάς για έναν προπονητή.

Η καυτή πατάτα στα χέρια του Κάναντι πλέον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK