O τραυματισμός του Σο άφησε άφωνο το κοινό στο "Γουέμπλεϊ"

Ένα μαρκάρισμα του Καρβαχάλ πάνω στον Σο κατά τη διάρκεια του Αγγλία-Ισπανία έκανε το κοινό του "Γουέμπλεϊ" να παγώσει, με τον άσο της ΜanUtd να μένει στο χορτάρι για σχεδόν πέντε λεπτά (VIDEO).

O τραυματισμός του Σο άφησε άφωνο το κοινό στο "Γουέμπλεϊ"

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ" για τον αγώνα της Αγγλίας με την Ισπανία στην πρεμιέρα του Nations League θα έχουν σίγουρα να θυμούνται το όμορφο θέαμα που προσέφεραν οι ομάδες των Σαουθγκέιτ και Ενρίκε, με τα "λιοντάρια" να προηγούνται στο 11' με τον Ράσφορντ και τη "φούρια ρόχα" να κάνει την ανατροπή με τα γκολ των Σαούλ στο 13' και Ροντρίγκο στο 32'.

Αναμφίβολα όμως η στιγμή που σημάδεψε την αναμέτρηση έλαβε χώρα στην αρχή του δευτέρου μέρους, με τον Λουκ Σο να βρίσκεται στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Καρβαχάλ και να χρειάζεται να μπει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, φορείο.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε για πάνω από τέσσερα λεπτά ανάσκελα χωρίς να μετακινηθεί, γεγονός που προκάλεσε μία αμήχανη σιωπή στο κοινό, με τους γιατρούς να του βάζουν νάρθηκα στον αυχένα και να τον μεταφέρουν εκτός γηπέδου πάνω σε φορείο.

Κατά τη μεταφορά του μάλιστα, εισέπραξε ένα ζεστό χειροκρότημα τόσο από τους Άγγλους όσο και από τους Ισπανούς φιλάθλους που καρδιοχτύπησαν βλέποντάς τον να πέφτει στο έδαφος και να μη σηκώνεται άμεσα.

Όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, η Ισπανία πήρε τη νίκη με 2-1 και έτσι ο Λουίς Ενρίκε άρχισε ιδανικά την περιπέτειά του στον πάγκο της, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τους Λοπετέγκι-Ιέρο μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK