Ο "τρελός" πρόεδρος με τους... 100 προπονητές και τα καψόνια σε θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Η Ίπσουιτς ψάχνει προπονητή, καθώς ο επί έξι χρόνια τεχνικός της, Μικ ΜακΚάρθι παραιτήθηκε. Μεταξύ των 100 υποψηφίων βρίσκεται κι ένας σούπερ σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου που όμως το "βαρύ" του όνομα δεν φτάνει για να πάρει τη δουλειά.

Ο "τρελός" πρόεδρος με τους... 100 προπονητές και τα καψόνια σε θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Έμπλεξε ο παλαίμαχος σταρ και ηγέτης της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ με τον ιδιοκτήτης της Ίπσουιτς, Μάρκους Έβανς.

Ο Έβανς βλέπει την ομάδα του χωρίς προπονητή εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο δεν μπορεί να καταλήξει στον εκλεκτό του...

Σαφώς, όταν έχεις τον ίδιο τεχνικό επί έξι χρόνια δεν θα πας να πάρεις... γουρούνι στο σακί, αλλά τέτοια... καψόνια στον Λάμπαρντ δεν τα κάνεις.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 39χρονος έχει περάσει ήδη από δύο συνεντεύξεις για να αναλάβει την Ίπσουιτς που αγωνίζεται στην Championship, ωστόσο ο Έβανς εκεί που πάνε να δώσουν τα χέρια τον "γειώνει".

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε καθημερινή βάση προκύπτουν ονόματα υποψηφίων για τον συγκεκριμένο πάγκο, την ίδια ώρα που στο Νησί γράφουν ότι οι "μνηστήρες" είναι πάνω 100!

Ο μόνος πάντως που έχει περάσει από δύο συνεντεύξεις είναι ο Λάμπαρντ, οπότε τον λες και φαβορί στην τεράστια λίστα του... περίεργου ιδιοκτήτη της ομάδας.

Μία σημαντική επισήμανση για τον Έβανς είναι πως πήρε την Ίπσουιτς το 2007 με άνοιγμα 37.000.000 ευρώ, και τώρα το κλαμπ είναι... μέσα 68.000.000 ευρώ. Μυστήρια υπόθεση ο πρόεδρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK