Ο Τριάδης δεν κατάλαβε πως είχε ήδη κίτρινη κάρτα!

Η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες στο 58ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ, με τον Παναγιώτη Τριάδη να αιφνιδιάζεται όμως με την αποβολή του καθώς δεν είχε καταλάβει πως είχε ήδη κάρτα!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γκάλο (6'), ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον Παναγιώτη Τριάδη να παίρνει πρόωρα το δρόμο για τα αποδυτήρια στο 58ο λεπτό.

Στο 54ο λεπτό αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του Παπαδόπουλο για "θέατρο" μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ ενώ μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών είδε και την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για μαρκάρισμα πάνω στον Πέτρο Μάνταλο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι ο 24χρονος μέσος δεν είχε αντιληφθεί πως είχε χρεωθεί με την πρώτη κάρτα (ίσως να ήταν αυστηρή αφού δεν φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι) και απόρησε με την αποβολή του, λέγοντας χαρακτηριστικά στον διαιτητή "έχω μόνο μία κάρτα".

Τι είχε συμβεί; Ο διαιτητής του είχε δείξει κίτρινη αλλά ο παίκτης είχε γυρισμένη την πλάτη του, με το λάθος του διαιτητή να είναι πως δεν πήγε να του τη δείξει κατά μέτωπο αλλά και το λάθος των γηπεδούχων να είναι πως δεν ενημέρωσαν τον παίκτη τους όπως όφειλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολοι ευχαριστημένοι, παντού ισοπαλία!
Άφησε με δέκα την ΑΕΚ στο 7' ο Γκάλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK