Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ οπαδός που δεν έχει... αντίπαλο και αξίζει το βραβείο τιμιότητας!

Υπάρχουν οπαδοί μοναδικοί στον κόσμο και ο Βαλέριο Σκαρόνε ανήκει σίγουρα σε αυτούς. Διαβάστε για ποιο λόγο ο 50χρονος φαν της Αλεσάντρια δεν έχει αντίπαλο σε όλη την Ιταλία!

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ οπαδός που δεν έχει... αντίπαλο και αξίζει το βραβείο τιμιότητας!

Η ομάδα που στηρίζει από μικρό παιδί δεν είναι από τις λεγόμενες "μεγάλες" στην Ιταλία μιας που η Αλεσάντρια αγωνίζεται στην Lega Pro (τρίτη επαγγελματική κατηγορία), ωστόσο ο ίδιος κάνει σίγουρα... πρωταθλητισμό σε πολύ υψηλό επίπεδο, τουλάχιστον όσον αφορά στο ήθος και στην αφοσίωση προς τη φανέλα.

Αναφερόμαστε στον 50χρονο Βαλέριο Σκαρόνε, ο οποίος έχει την τύχη το τετραόροφο σπίτι στο οποίο κατοικεί στην οδό Donizetti να βρίσκεται δίπλα στο "Stadio Giuseppe Moccagatta" και να έχει από τη βεράντα του μία τέλεια θέα του γηπέδου της Αλεσάντρια, όμως ο ίδιος δεν καταδέχεται να βλέπει ΔΩΡΕΑΝ τα ματς της ομάδας του Πιεμόντε!

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ οπαδός που δεν έχει... αντίπαλο και αξίζει το βραβείο τιμιότητας!

Σωστά διαβάσατε, αγαπάει σε τέτοιο βαθμό την ομάδα του που δεν θεωρεί σωστό και τίμιο να απολαμβάνει θέαμα χωρίς να πληρώνει από το μπαλκόνι του σπιτιού του και για αυτό έχει αγοράσει κάρτα διαρκείας που αντιστοιχεί σε μία θέση στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου...

"Φέτος πήγα στο στάδιο μόνο μία φορά για το μεγάλο ματς με την Κρεμονέζε, όμως το εισιτήριο διαρκείας μου το ανανεώνω κάθε σεζόν.

Το κάνω επειδή πιστεύω ότι το να κατοικώ δίπλα στο στάδιο δεν μου δίνει το δικαίωμα να παρακολουθώ δωρεάν το θέαμα", δηλώνει ευθαρσώς ο πιστός οπαδός της Αλεσάντρια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως σε κάθε αγώνα της ομάδας καπνίζει σχεδόν ένα πακέτο τσιγάρα ελέω του άγχους που έχει για το τελικό αποτέλεσμα.

Alessandria, grigi - carrarese (FEDERICA CASTELLANA)
<iptcsdp>
(b. 65)
Immagine Grigi-Carrarese027.JPG da dimafoal host ALE2 @autore FEDCAS
Alessandria, grigi - carrarese (FEDERICA CASTELLANA) (b. 65) Immagine Grigi-Carrarese027.JPG da dimafoal host ALE2 @autore FEDCAS FEDCAS

Μην νομίζετε όμως ότι είναι μόνο εκείνος που έχει την... τρέλα για την Αλεσάντρια καθώς πρόκειται για αγάπη που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά: "Ο πατέρας μου είναι 90 ετών και είναι φανατικός της Αλεσάντρια. Αλλοίμονο αν δεν τον ενημερώσω για το αποτέλεσμα της ομάδας κάθε φορά.

Το πάθος για εκείνη το έχω μεταλαμπαδεύσει στον γιο μου Τζούλιο και ελπίζω αυτή η παράδοση να παραμείνει και για τις επόμενες γενιές...". Έχετε ακόμα αμφιβολίες για το αν είναι ο Βαλέριο Σκαρόνε είναι ο τίμιος οπαδός σε όλη την ιταλική επικράτεια;

News 24/7

24MEDIA NETWORK