Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει ακάθεκτος και κατέρριψε μεγάλο ρεκόρ

Ιστορία έγραψε ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς είναι ο πρώτος που πετυχαίνει 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

FILE - Leverkusen's head coach Xabi Alonso gestures during the Europa League semifinal second leg soccer match between Bayer Leverkusen and Roma at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, May 18, 2023.(AP Photo/Martin Meissner, File)
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η προπονητική καριέρα του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει καταφέρει να αναγεννήσει την ομάδα.

Μετά από τη συμπλήρωση των 9 πρώτων αγωνιστικών της Bundesliga η Λεβερκούζεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, 2 μπροστά από την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, ο Τσάμπι Αλόνσο έσπασε και ένα μεγάλο ρεκόρ καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας που πετυχαίνει 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα το εντυπωσιακό συνολικό σκορ 25-5.

Θυμίζουμε πως αυτές οι εμφανίσεις του Ισπανού προπονητή έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων με την Λεβερκούζεν να έχουν βάλει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του για τις τρεις μεγάλες του αγάπες, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ έριξε 30.000.000 ευρώ σε ταλέντο που δεν βγήκε και προσπαθεί να "αναστηθεί" στην Ιταλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα, αυτός τραυματίστηκε και τώρα "παγώνει" η ανανέωσή του

Ράμος: Άνοιξε και επίσημα την πόρτα για το come back αλλά δεν υπολογίζεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK