Ο Τσάβι αποθέωσε παίκτη που ακολούθησε το δρομολόγιο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ και αναμένεται "μάχη"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι μίλησε εκτόξευσε πρώην παίκτη των Καταλανών που κατέληξε στην Ρεάλ και τώρα διαπρέπει σε άλλη ομάδα της Ισπανίας.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives instructions from the side line during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δίνει οδηγίες στον πάγκο της Μπάρτσα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Τακεφούσα Κούμπο ήταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα της ομάδας της Μπαρτσελόνα, αλλά κάπου το θέμα... χάθηκε και ο ποδοσφαιριστής αφού επέστρεψε στην Ιαπωνία εν τέλει κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Για λογαριασμό των Μαδριλένων δεν έβγαλε τα αναμενόμενα και έπειτα από δύο δανεισμούς παραχωρήθηκε αντί 6,5 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πλέον, ο 22χρονος επιθετικός κάνει παπάδες στο ισπανικό πρωτάθλημα, η ρήτρα του για να φύγει από τους Βάσκους είναι κλειδωμένη στα 60.000.000 ευρώ και ο κόουτς της Μπάρτσα, Τσάβι Ερνάντεζ τον αποθέωσε όταν ρωτήθηκε για τα μεγάλα φετινά του κατορθώματα.

"Πιστέψτε με ο Κούμπο είναι world class παίκτης. Με ή χωρίς τη μπάλα είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Για τα χρόνια που ήταν στην Μασία; Δεν ήμουν στο κλαμπ εκείνη την περίοδο αλλά θα έρθουμε απέναντι σε αυτή την περίπτωση σίγουρα".

Μέσω της δήλωσης του Τσάβι καταλαβαίνει κανείς πως η Μπαρτσελόνα κατά πάσα πιθανότητα θ' ασχοληθεί με τον Κούμπο στο μέλλον. Θυμίζουμε πως ήδη ακούγεται έντονα ότι τον θέλει ο Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ. Η Ρεάλ, πάντως, δεν έχει συμφωνήσει κόντρα οψιόν για τον Κούμπο ενώ διατηρεί το 50% στην μεταπώλησή του με την Σοσιεδάδ να έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Κούμπο φέτος σε 14 παιχνίδια έχει βάλει 5 γκολ ενώ έχει δώσει 3 ασίστ σε 1052 αγωνιστικά λεπτά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK