Ο Τσάβι είναι προπονητής, δεν υπόκειται στον έλεγχο των μάνατζερς, στον αέρα το μέλλον του παίκτη

Δόθηκαν απαντήσεις και το θέμα θα συζητηθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να ραγίσει το γυαλί...

Barcelona's Vitor Roque celebrates after scoring against Osasuna during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 31, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Vitor Roque celebrates after scoring against Osasuna during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 31, 2024. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει από τώρα να ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, όμως προέκυψε μία απρόοπτη δήλωση, η οποία επανέφερε τον σύλλογο στο σήμερα. Ο Τσάβι δεν φοβήθηκε να πάρει θέση και μίλησε ξεκάθαρα θέτοντας τα όρια.

Συγκεκριμένα, ο Βίτορ Ρόκε είχε ενοχληθεί από το γεγονός πως ο αγωνιστικός του χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος και για αυτό τον λόγο ο μάνατζέρ τον αντιπροσώπησε δηλώνοντας πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα μία λύση, τότε θα αναγκαστεί ο πελάτης του να κοιτάξει για μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Η απάντηση του Τσάβι

"Δεν απαντάω στους μάνατζερς παικτών. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό".

"Το μέλλον του Βίτορ θα συζητηθεί εσωτερικά για να ληφθεί η τελική απόφαση για τα επόμενα βήματα μαζί του".

"Δεν παίζει περισσότερο λόγω του ζητήματος του ανταγωνισμού για μια ομάδα όπως η Μπάρτσα. Εδώ ανταγωνίζεσαι με πολύ μεγάλους παίκτες και επίσης, ο Βίτορ Ρόκε είναι πολύ νέος...".

Εν ολίγοις, ο Ισπανός αγνόησε τον μοχλό πίεσης που προσπάθησε να επιβάλλει ο παίκτης στον ίδιο και πλέον τα σενάρια είναι δύο. Η μία πιθανότητα είναι ο 19χρονος Βραζιλιάνος να αντιληφθεί το μήνυμα και να αφήσει πίσω του τις δηλώσεις, τις αντιδράσεις και να επικεντρωθεί καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η άλλη πιθανότητα προβλέπει την όξυνση των σχέσεων και ίσως μία νέα αντίδραση οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτή την περίπτωση δύσκολα θα έχει μέλλον στο Καμπ Νόου ο νεαρός ποδοσφαιριστής...

Διαβάστε περισσότερα

Η Σαουδική Αραβία θέλει να κλέψει τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, άγνωστη η πρόθεση των Καταλανών

Ο Γκουαρντιόλα απάντησε στην σκληρή κριτική, όμως στην συνέχεια δέχθηκε καίριο χτύπημα περί παραβάσεων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK