Ο Τσιμίκας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του "αδερφού" του Τιάγκο

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στις προπονήσεις της Λίβερπουλ και με ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε τον ενθουσιασμό που γύρισε ο "αδερφός" του, όπως ο ίδιος έγραψε.

Ο Κώστας Τσιμίκας στην προθέρμανση της Λίβερπουλ για τον αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Αταλάντα
Ο Κώστας Τσιμίκας στην προθέρμανση της Λίβερπουλ για τον αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Αταλάντα AP PHOTO/JON SUPER, POOL

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα - μαζί φυσικά και με τον Μοχάμεντ Σαλάχ - είναι από τους παίκτες της Λίβερπουλ που ο Κώστας Τσιμίκας έχει "δεθεί" περισσότερο από τότε που μετακόμισε στο Άνφιλντ.

Ο 30χρονος Ισπανός, ο οποίος απουσίαζε από τις αρχές Δεκεμβρίου καθώς είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη στον πνεύμονα, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων την Παρασκευή (4/2), με τον Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα, να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει στο ματς κυπέλλου την Κυριακή (6/2) με την Κάρντιφ.

Αυτό θέλησε να γιορτάσει ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό για την επιστροφή του "αδερφού" του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK