Ο Τσιμίκας ενθουσιάστηκε με το τραγούδι του κι έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα στον εμπνευστή του

Ο Κώστας Τσιμίκας όχι μόνο απέκτησε εσχάτως δικό του τραγούδι-σύνθημα από τους οπαδούς της Λίβερπουλ αλλά φρόντισε να δείξει τον ενθουσιασμό του, ακούγοντάς το και στέλνοντας υπογεγραμμένη φανέλα του στον εμπνευστή του.

Ο Τσιμίκας ενθουσιάστηκε με το τραγούδι του κι έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα στον εμπνευστή του
IG

Μία παρουσία του σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων (μαζί με τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντιόγκο Ζότα) που διοργάνωσε πρόσφατα ένας εκ των χορηγών της Λίβερπουλ, στάθηκε αφορμή για να γίνει μία σημαντική εξομολόγηση από τον Κώστα Τσιμίκα: πως αν και είναι πλέον στη δεύτερη σεζόν του στο Άνφιλντ δεν έχει κάποιο σύνθημα-τραγούδι που να τον συνοδεύει.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει πλέον, με την επιθυμία του να γίνεται πράξη από τους πιστούς οπαδούς των κόκκινων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για την ακρίβεια με τη συνδρομή ενός φίλου της ομάδας που έχει το λογαριασμό @Marco_Ross_10 και ο οποίος δημοσίευσε ένα video με αυτόν και τους φίλους του να τραγουδούν για τον 25χρονο διεθνή μπακ στο ρυθμό του διάσημου Gimme των ABBA.

"Το διαβατήριο του δικού μας Κώστα Τσιμίκα λέει πως είναι Έλληνας, όλοι ξέρουμε όμως είναι παιδί της πόλης του Λίβερπουλ και είναι scouse", αναφέρει το τραγούδι σε ελεύθερη μετάφραση. Χάρη στους πιασάρικους στίχους του, έγινε γρήγορα viral και η χαρά του πρώην άσου του Ολυμπιακού δεν κρυβόταν.

Θέλησε μάλιστα να πει "ευχαριστώ" στον εμπνευστή του τραγουδιού με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού ανέβασε video με τον ίδιο να ακούει το τραγούδι και να υπογράφει φανέλα της Λίβερπουλ με το Νο 21 στην πλάτη, για να ανακοινώσει δημόσια πως θα σταλεί στο άτομο που συνέθεσε το τραγούδι προς τιμή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK