Ο Τσιμίκας μετά την τεσσάρα της Λίβερπουλ: "Ποιος το απόλαυσε;"

Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε στο Άνφιλντ με 4-0 την Άρσεναλ και ο Κώστας Τσιμίκας, που αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο, με μία ανάρτηση στα social media πανηγύρισε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Ο Κώστας Τσιμίκας στην προθέρμανση της Λίβερπουλ για τον αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Αταλάντα
Ο Κώστας Τσιμίκας στην προθέρμανση της Λίβερπουλ για τον αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Αταλάντα AP PHOTO/JON SUPER, POOL

Η Λίβερπουλ εξαφάνισε την Άρσεναλ στο Άνφιλντ, με τους κόκκινους να θριαμβεύουν με 4-0 και τον Γιούργκεν Κλοπ να επιλέγει τον Κώστα Τσιμίκα βασικό για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε ακόμα μία γεμάτη εμφάνιση, κάτι που αποδεικνύεται από τα στατιστικά του. Ο χώρος δράσης του ήταν κατά μήκος της αριστερής πλευράς με αρκετές ενέργειες πάνω από τη σέντρα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μπακ είχε συνολικά 70 ενέργειες με την μπάλα.

Μάλιστα, ο 25χρονος μπακ πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, μετά και από την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στην Premier League, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του, γράφοντας: "Ποιος το απόλαυσε;", απευθυνόμενος στους φίλους της Λίβερπουλ - και όχι μόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK