Ο Τσιτσαρίτο "σκότωσε" σε τρία λεπτά την Τσέλσι

Μία ακόμα τραγική εμφάνιση για την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και γκέλα αυτή τη φορά κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Σκόρερ ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο οποίος μπήκε αλλαγή και σκόραρε σε χρόνο... d.t. (VIDEO).

West Hams's Javier Hernandez, left, and West Hams's Marko Arnautovic celebrate after scoring goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Javier Hernandez Marko Arnautovic AP IMAGES

Βαθμό "χρυσάφι" πήρε η Γουέστ Χαμ στην έδρα της Τσέλσι, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι "μπλε" προηγήθηκαν στο 36ο λεπτό με τον Αθπιλικουέτα, όμως στη συνέχεια έγιναν... φλύαροι και το πλήρωσαν.

Από ποιον; Μα φυσικά τον Χαβιέρ Ερνάντες. Ο Μεξικάνος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Το συγκεκριμένο τέρμα έχει τη δική του σημασία, αφού ο Τσιτσαρίτο έχει έρθει τέσσερις φορές από τον πάγκο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς!

Η Τσέλσι πάντως αγωνιστικά παραπαίει. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετρά δυο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με αποτέλεσμα η Ευρώπη να μην είναι σίγουρη την ερχόμενη περίοδο.

AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK