Ο Τσόρι αποκάλυψε το λόγο που δεν θα πάει στην Ρίβερ

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έριξε τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό όμως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ρίβερ. Το λόγο τον αποκάλυψε ο ίδιος...

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ που τον έχουν πάντα μέσα στις καρδιές τους ήλπιζαν πως μετά τον Ολυμπιακό ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες θα επέστρεφε στην πατρίδα για να φορέσει τη φανέλα των "εκατομμυριούχων" όμως η συγκεκριμένη επιθυμία τους δεν θα πάρει σάρκα και οστά. Το παραδέχτηκε μάλιστα ο ίδιος ο "Τσόρι" με δηλώσεις του στο ESPN.

"Πάντα υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψω στη Ρίβερ και πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή. Η διοίκηση με θέλει και εγώ επίσης. Αλλά, ο Γκαγιάρδο δεν θέλει", αποκάλυψε ο έμπειρος Αργεντινός άσος και συνέχισε:

"Έχω μία νορμάλ σχέση με τον προπονητή. Μιλήσαμε τις προάλλες και ο ένας χαιρέτησε τον άλλον, αλλά από τότε που έμεινα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν έχω ομάδα, ο Γκαγιάρδο δεν έδειξε κάποια πρόθεση ότι με θέλει. Από την άλλη, θέλω ο κόσμος να μάθει από μένα γιατί δεν είμαι στη Ρίβερ: επειδή δεν το θέλει ο προπονητής.

Και αυτό δεν είναι παράπονο, ούτε τίποτε άλλο. Καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση. Ο Γκαγιάρδο ως προπονητής έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον θέλει και ποιον όχι στην ομάδα".

Όσον αφορά δε στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας στην Αργεντινή, πλην της Ρίβερ, ήταν ξεκάθαρος: "Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω κόντρα στη Ρίβερ και δεν θα έπαιζα καλά. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο".

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK