Ο Τζάλμα έκανε το... 9-1

Πολύ ντόρος γινόταν τελευταία στον ΠΑΟΚ, με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Κάμπος. Μαζί με γκρίνια για τον Ιβιτς που δεν χρησιμοποιεί τον Μυστακίδη. Τελικά ο Ανγκολέζος σκόραρε αλλά όχι στο τέρμα.

Ο Τζάλμα έκανε το... 9-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η... αποκατάσταση της σχέσης του Τζάλμα Κάμπος με τα αντίπαλα δίχτυα θα καθυστερήσει κι άλλο. Αυτή την φορά όμως, όχι λόγω...χασογκολίτιδας.

Ο Ανγκολέζος ακραίος τέθηκε νοκ άουτ από τα παιχνίδια με Καραμπάκ και Πανιώνιο, καθώς κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης υπέστη θλάση στον δεξί προσαγωγό, με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ να περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί για να διαπιστωθεί ο χρόνος απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Αυτή είναι η πρώτη θλάση για παίκτη του ΠΑΟΚ φέτος, τη στιγμή που στο αντίστοιχο χρονικά σημείο πέρυσι, είχαν καταγραφεί εννιά θλάσεις. Συγκεκριμένα, από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας μέχρι και τη πρώτη μέρα του Νοεμβρίου του 2015 είχαν υποστεί θλάσεις οι Πέλκας, Χαρίσης (δυο φορές), Τσίμιροτ, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK