Ο Τζέραρντ εξήγησε πώς ο Σουάρες δεν σεβόταν κανέναν στην προπόνηση της Λίβερπουλ

Ο Λουίς Σουάρες 'δάγκωνε' στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Μεταφορικά!

Ο Τζέραρντ κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Σουάρες, πανηγυρίζοντας το γκολ που είχε πετύχει ο Ουρουγουανός φορ στο ματς με την Σάντερλαντ στις 26 Μαρτίου 2014 στο Anfield
Ο Τζέραρντ κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Σουάρες, πανηγυρίζοντας το γκολ που είχε πετύχει ο Ουρουγουανός φορ στο ματς με την Σάντερλαντ στις 26 Μαρτίου 2014 στο Anfield AP PHOTO/JON SUPER

Ο Λουίς Σουάρες πρόλαβε να αποτελέσει έναν εμβληματικό στράικερ στην ιστορία της Λίβερπουλ κατά την τριετία που αγωνίστηκε με την φανέλα των 'κόκκινων'. Μεταγραφή των 27 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ, άφησε παρακαταθήκη πολλά γκολ και σπουδαίες βραδιές στο 'Anfield', πριν αφήσει και 82 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας με την μετακίνηση του στη Μπαρτσελόνα. Με αυτόν στη σύνθεση της, η Λίβερπουλ έφτασε ένα... γλίστρημα μακριά από τον τίτλο, στην τελευταία χρονιά του Ουρουγουανού στο κλαμπ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ θυμάται την έκπληξη που ένιωσε από την συμπεριφορά του Σουάρες στις πρώτες του κιόλας προπονήσεις. Και ήταν αυτή η συμπεριφορά που έπεισε γρήγορα τον θρυλικό αρχηγό των 'κόκκινων' ότι ο νιόφερτος επιθετικός θα έκανε σπουδαία πράγματα στην Premier League.

"Οι περισσότεροι στράικερ που είχαμε υπογράψει κατά καιρούς είχαν μεγάλο σεβασμό για τον Τζέιμι Γκάραχερ και πολλά από τα ονόματα του ρόστερ. Αλλά ο Σουάρες δεν σεβόταν κανέναν και τίποτα στην προπόνηση, με την καλή έννοια. Έπεφτε πάνω τους με δύναμη, τους άφηνε σημάδια, είχε ψηλά τους αγκώνες του. Σκεφτόμουν πως συνήθως δεν βλέπεις τέτοια πράγματα στην προπόνηση, είσαι συνηθισμένος να βλέπεις σεβασμό αλλά ο Λουίς έτρεχε πάνω σε οποιονδήποτε και κόλλαγε τους αμυντικούς στο τοίχο σε κάθε ευκαιρία. Ήξερα από εκείνη τη στιγμή που θα εξελισσόταν άμεσα σε έναν top ποδοσφαιριστή για την Λίβερπουλ", υποστήριξε με νόημα ο Τζέραρντ στο BBC.

Ο Λουίς Σουάρες αγωνίστηκε 133 φορές με την φανέλα της Λίβερπουλ, με απολογισμό 82 γκολ και 47 ασίστ. Κατέκτησε ένα League Cup με τους 'κόκκινους' και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Premier League με 31 τέρματα την σεζόν 2013-2014, την τελευταία του στο Anfield.

News 24/7

24MEDIA NETWORK