"Ο Τζέραρντ θα έχει πάντα μια θέση να τον περιμένει στη Λίβερπουλ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ και Τζον Χένρι, για τον Στίβεν Τζέραρντ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Άγγλου από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. "Η προσφορά του στο σύλλογο δεν έχει όρια", τόνισαν μεταξύ άλλων.

"Ο Τζέραρντ θα έχει πάντα μια θέση να τον περιμένει στη Λίβερπουλ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι ισχυροί άνδρες των "reds" στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι που ένας τέτοιος σπουδαίος παίκτης φεύγει από την Λίβερπουλ. Αλλά υπάρχει ωστόσο και μια αίσθηση χαράς και ευχαρίστησης για το γεγονός πως είχαμε την τύχη να τον δούμε αγωνιζόμενο έναν από τους κορυφαίους, όχι μόνο της Λίβερπουλ, αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο.

Όλοι μας θα κρατήσουμε τις στιγμές που μας χάρισε ο Τζέραρντ, οι οποίες βέβαια είναι πάρα πολλές. Η προσφορά του στο σύλλογο δεν έχει όρια και ως απόδειξη αυτού, ο Στίβεν, πάντα θα βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα που φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου.

Ένα άλλο συναίσθημα που μας κυριεύει σήμερα είναι αυτό του σεβασμού. Σεβασμός όχι μόνο για τα όσα έχει κάνει, αλλά και για την απόφαση που παίρνει τώρα. Θα έχει πάντα μία θέση να τον περιμένει στη Λίβερπουλ για έρθει ο καιρός και θελήσει να επιστρέψει.

Σεβόμαστε πως αυτός και η οικογένειά του θέλουν να κυνηγήσουν κάτι καινούργιο στα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε στο Άνφιλντ στο μέλλον, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK