Ο Τζέραρντ θέλει ν' αγοράσει πρώην συμπαίκτες του!

Η διοίκηση των Ρέιντζερς έταξε στον Στίβεν Τζέραρντ μεταγραφές και εκείνος δεν θα μπορούσε να πει "όχι". Μάλιστα, έχει στα πλάνα του να φέρει στην ομάδα δύο πρώην συμπαίκτες του από τη Λίβερπουλ.

Ο Τζέραρντ θέλει ν' αγοράσει πρώην συμπαίκτες του!
JEFF HOLMES/PA VIA AP

Στην πρώτη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας ο Στίβεν Τζέραρντ φιλοδοξεί να οδηγήσει τους Ρέιντζερς στην κορυφή της σκωτσέζικης Premier League και να "σπάσει" την κυριαρχία της Σέλτικ.

Πώς θα γίνει αυτό; Φέρνοντας στη Γλασκώβη ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά. Για την ακρίβεια πάρα πολύ καλά... Ήδη έκανε την αρχή αγοράζοντας τον 29χρονο Σκοτ Άρφιλντ από την Μπέρνλι και ετοιμάζεται να "χτυπήσει" σε ακόμη δυο μέτωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος αρχηγός της Λίβερπουλ έχει αρχίσει το... ψηστήρι στους Λούκας Λέιβα και Μάρτιν Σκρτελ με τους οποίους ήταν συμπαίκτης επί εννιά χρόνια. Ο Βραζιλιάνος μέσος που αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση του κέντρου, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στη Λάτσιο έναντι 5.000.000€, και η περίπτωση του μόνο απλή δεν είναι.

Άλλωστε, την εφετινή σεζόν ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους των "αετών", έχοντας αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τη τιμή του ανέρχεται στα 7.000.000€. Λίγο τσιμπημένος αν μη τι άλλο...

Όσον αφορά το "ατσάλωμα" της άμυνας ο Τζέραρντ έχει καταλήξει πως ο Σκρτελ είναι ο "εκλεκτός". Η περίπτωση, όμως, του Σλοβάκου δεν είναι τόσο σύνθετη όσο του Λέιβα. Ο σέντερ μπακ της Φενέρμπαχτσε διανύει το 33 έτος της ηλικίας του και οι... μπαταρίες έχουν αρχίσει σιγά - σιγά να αδειάζουν.

Μια κίνηση σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν θα φάνταζε τόσο απίθανη, και δη σε ομάδα υπό την καθοδήγηση του πολύ καλού του φίλου, Στίβεν Τζέραρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK