Ο Τζο Άλεν ξενέρωσε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Ο Τζο Άλεν ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων της Λίβερπουλ στα 4 χρόνια που έμεινε στο "Anfield". Δεν είναι όμως πλέον μετά την αποκάλυψη του (VIDEO)!

Ο Τζο Άλεν ξενέρωσε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Δεν ήταν το κράμα Τσάβι/Πίρλο όπως τον αποκαλούσαν οι συμπατριώτες του, όμως οι φίλοι της Λίβερπουλ εκτίμησαν στον Τζο Άλεν το πάθος, τη συνέπεια, το ζήλο και τον επαγγελματισμό που έδειξε στα τέσσερα χρόνια παραμονής του στο σύλλογο (2012-2016) και τον έβαλαν μέσα στις καρδιές τους.

Συνέχισαν μάλιστα να τον αγαπούν ακόμα και όταν πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Στόουκ και ο ίδιος φρόντισε να τους ανταποδώσει αυτή τη λατρεία σκοράροντας εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford", με το γκολ του μάλιστα να χαρίζει βαθμό στους "potters" και να κόβει δύο από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Πλέον όμως αυτή η σχέση αγάπης μεταξύ των δύο πλευρών "έσπασε" καθώς ο 26χρονος Ουαλός μέσος έκανε μία αποκάλυψη την οποία ΔΕΝ έπρεπε να κάνει. Και αυτή δεν ήταν άλλη από το να αποκαλύψει μπροστά στην κάμερα, απευθυνόμενο σε έναν νεαρό φαν της Ουαλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μυστικό του: ότι δηλαδή και αυτός όταν ήταν μικρός υποστήριξε τους "κόκκινους διαβόλους".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK