Ο Τζο Κόουλ μπέρδεψε την 'Masia' με μείγμα μπαχαρικών

Η γκάφα του Κόουλ, να μπερδέψει την 'Masia' με την λέξη 'Masala', μάλλον ήταν μια απαίτηση του ουρανίσκου μέσω του υποσυνείδητου, αν και η απορία είναι αν αυτή αφορούσε κάτι γάργαρο ή φαγώσιμο. Ήταν φυσικό επόμενο το twitter να πάρει φωτιά.

Chelsea's Joe Cole, center, competes with Watford's Lloyd Doyley, right, and Tom Cleverley during their English FA Cup third round soccer match at Stamford Bridge, London, Sunday, Jan. 3, 2010. (AP Photo/Sang Tan) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE - CALL +44 (0)20 7864 9121 or EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS **
Ο Τζο Κόουλ την εποχή που αγωνιζόταν με την φανέλα της Τσέλσι. Ⓒ 2021 SANG TAN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα διασύρθηκε στο 'Camp Nou' από την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των '16' του Champions League. Ο Κιλιάν Εμπαπέ εξέθεσε ανεπανόρθωτα την άμυνα των 'μπλαουγκράνα', σκοράροντας χατ-τρικ στον θρίαμβο των Παριζιάνων με 4-1. Μετατρέποντας ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς. Προφανώς το σκορ, περισσότερο και από το αποτέλεσμα, έγινε αμέσως αντικείμενο συζήτησης στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Από τον κανόνα δεν ξέφυγαν και τα τηλεοπτικά πάνελ, με τον Τζο Κόουλ να κλέβει την παράσταση ακόμη και από τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης! "Με ενδιαφέρει να παρακολούθησω τους νεότερους παίκτες, τον Πέδρι και τους υπόλοιπους. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται την επόμενη γενιά της... της 'Masala'; Έτσι δεν λένε την ακαδημία της;" αναρωτήθηκε ο άλλοτε Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός και ήταν φυσικό επόμενο το twitter να πάρει φωτιά.

Η γκάφα του Κόουλ, να μπερδέψει την 'Masia' με την λέξη 'Masala', μάλλον ήταν μια απαίτηση του ουρανίσκου μέσω του υποσυνείδητου, αν και η απορία είναι αν αυτή αφορούσε κάτι γάργαρο ή φαγώσιμο. Η λέξη 'Masala' προέρχεται από τη νότια Ασία, αντιπροσωπεύει τα μείγματα μπαχαρικών και συναντάται πολύ συχνά στην ασιατική κουζίνα. Είτε σε ρόφημα (Masala chai), είτε σε φαγητό (Masala dosa) αλλά και με την ανάλογη επεξεργασία, ως εύφλεκτο αρωματικό χώρου.

Δύσκολα να είχε το τελευταίο στο μυαλό του ο Τζο Κόουλ, όταν τη στιγμή που μπέρδευε τα λόγια του και χάριζε άφθονο γέλιο. Ίσως ακόμη και στους φίλους της Μπαρτσελόνα, παρά την πίκρα τους για την συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν...


News 24/7

24MEDIA NETWORK