Ο Τζόελ Κάμπελ όπως τον έζησε ο Μίτσελ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη συνεργασία του με το "πρόσωπο των ημερών" Τζόελ Κάμπελ, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να τον ξανασυναντήσει.

Ο Τζόελ Κάμπελ όπως τον έζησε ο Μίτσελ

Πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο Τζόελ Κάμπελ μετά την καταπληκτική του εμφάνιση στο νικηφόρο παιχνίδι της Κόστα Ρίκα με την Ουρουγουάη. Πως ήταν δυνατόν να μην μιλήσει για τον παίκτη ο προπονητής που τον έζησε την φετινή χρονιά;

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ρωτήθηκε από μέσο της πατρίδας του για τον Κοσταρικανό, διηγήθηκε την καθημερινότητά του με τον νεαρό άσο, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να τον ξανασυναντήσει. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός κόουτς:

"Αθλητικό Κέντρο στου Ρέντη: Κάθε πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πάνε για πρωινό πριν την προπόνηση.

Ο Τζόελ είναι ένας από αυτούς. Πάντα με το ίδιο στυλ, φορώντας τις σαγιονάρες του, με τον αέρα της Καραϊβικής, πηγαίνει και ζητά ένα τοστ και ένα χυμό. Κρύβει κάτι μυστηριώδες και θαρραλέο.

Στα πειράγματα που δεχόταν μετά την κλήρωση για το Μουντιάλ έλεγε πως θα πετύχει γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μου άρεσε πολύ το γκολ που είχε πετύχει με τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έδειξε πως μπορεί να σκοράρει κι αλλιώς.

Απέναντι στην Ουρουγουάη έδειξε όλες τις αρετές του. Ελπίζω να τον ξανασυναντήσω και να μας πει ‘τι σας είπα πως θα πετύχω ένα γκολ απέναντι σε καθέναν παγκόσμιο πρωταθλητή; Ήδη έχει ένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK