Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό, τις κατηγορίες, τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη

Απολαμβάνει όσο ποτέ την ενασχόλησή του με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκρούοντας κάθε κατηγορία που του προσάπτουν. Τι δήλωσε σε συνέντευξή του στο εξωτερικό.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Η ιστοσελίδα "Inside World Football" και ο δημοσιογράφος Πολ Νίκολσον έδωσαν το λόγο στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Να μιλήσει για τον δικό του Ολυμπιακό και τα επιτεύγματά του. Ν' αποκρούσει τις επιθέσεις και ν' αντικρούσει τις κατηγορίες.

Στην εισαγωγή του ο συντάκτης αναφέρεται σ' έναν "μεγάλο τύπο". "Είναι σωματικά μεγάλος, έχει μια μεγάλη ναυτιλιακή αυτοκρατορία, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα και είναι ο μεγάλος παίκτης στην τοπική κοινωνία του Πειραιά", αναφέρεται στο άρθρο, από το οποίο δεν απαλείφονται τα "μεγάλα πάθη που προκαλεί, υπέρ ή εναντίον του. Η άποψη είναι αμφιλεγόμενη για τον άνδρα που, κατά κύριο λόγο, μένει μακριά από μέσα ενημέρωσης".

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

- "Κατηγορούμαι για πράγματα που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από τη νοοτροπία μου και τον τρόπο που λειτουργώ ως άτομο. Δεν είναι μονάχα ψεύτικες, αλλά και αδιανόητες".

- "Δεν μιλάω δημόσια από επιλογή, ίσως είναι λάθος, όταν άλλοι μιλούν συνεχώς, αλλά δεν είναι στη φιλοσοφία μου να τρέφω τον μικρό φαύλο κύκλο των ακατάσχετων κίτρινων φημών".

- "Μου αρέσει να επικεντρώνομαι στον Ολυμπιακό και να εστιάζω όλες τις προσπάθειές μου στην πρόοδο αυτού του ιστορικού συλλόγου που κουβαλά στην καρδιά του πάθος, την πίστη και την υπερηφάνεια εκατομμυρίων οπαδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

- "Είναι πολύ ανταγωνιστικό να λειτουργείς σε υψηλό επίπεδο, αλλά έχουμε πετύχει και ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή. Τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους".

- "Φτιάχνουμε πράγματα και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι ενοχλητικό το γεγονός πως οι άνθρωποι που με δυσφημούν δεν έχουν άλλη άμυνα από το να πιάνουν στο στόμα τους το σύλλογο και εμένα".

- "Στην Ελλάδα έχουμε κάνει ο,τι πιθανό μπορούμε: έχουμε καταρρίψει ρεκόρ. Έχουμε ανεβάσει τα στάνταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουμε κρατήσει ενωμένο το πνεύμα και την καρδιά της μεγάλης οικογένειας των φίλων του Ολυμπιακού, τόσο στο γήπεδο, όσο και σε άλλες δραστηριότητες που έχουμε αναλάβει για να βοηθήσουμε κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς".

- "Αυτά που έχω πετύχει τα τελευταία επτά χρόνια με τον Ολυμπιακό με κάνουν πολύ υπερήφανο. Έχω επενδύσει στην ομάδα, σε επαγγελματίες προπονητές, στο γήπεδο, στους παίκτες, στο προπονητικό κέντρο. Είστε ευπρόσδεκτοι να δείτε μόνοι σας. Καθαρίστε το μυαλό μας απ' αυτά που ο καθένας λέει, ελάτε και διαπιστώστε αυτά που έχουμε καταφέρει. Πιστεύω ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα και θα εντυπωσιαστείτε".

- "Είναι ανοησίες οι κατηγορίες. Αυτό έγινε θέμα γιατί οι εργαζόμενοι του αντιπάλου μου και οι ειδήμονες των ΜΜΕ ξεκίνησαν να γράφουν γι' αυτό στην εφημερίδα και τα sites. Η υπόθεση ανοίχτηκε βασιζόμενη σε ο,τι είχε γραφτεί σε μια εφημερίδα και μερικά ανώνυμα γράμματα. Το ζήτημα πήγε στην UEFA και συμπέραναν ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη. Είπαν ότι αυτή η αποκαλούμενη ένδειξη, προήλθε από λάθη διαιτητών. Δεν υπήρχε εμπλεκόμενο στοίχημα ή οτιδήποτε. Ο Παναθηναϊκός πήγε το ζήτημα στο CAS και έχασε. Μοιάζει ότι εάν βρεις τέσσερα ματς - από τα 150 - στα οποίο οι διαιτητές κάνουν λάθη υπέρ του Ολυμπιακού, τότε είμαι εγώ πίσω από αυτά. Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι αλήθεια γελοίες. Έχω ξοδέψει πάνω από 70 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό. Και δεν πήρα ούτε σεντ".

- "Δεν καταλαβαίνω πώς η εθνική εταιρία στοιχηματισμού μπορεί να έχει την ίδια ιδιοκτησία με ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Και σε αυτό να προσθέσουμε ότι είναι χορηγός δέκα ομάδων της Super League. Πώς αυτό λειτουργεί στο πλαίσιο της διαμάχης;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK