Ο Βαλεντίνος έφερε... κοντά Νεϊμάρ - Καβάνι

Να λοιπόν που ο "Άγιος Βαλεντίνος" έκανε το... θαύμα του και δυο ορκισμένοι εχθροί, σύμφωνα με τους Γάλλους πάντα, ήρθαν... κοντά τη μέρα των ερωτευμένων. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί (φωτογραφία).

PSG's Edinson Cavani, right, and PSG's Neymar celebrates his goal during their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
neymar cavani AP IMAGES

Ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ έχουν αναφερθεί πολλές φορές στην άστατη σχέση των Νεϊμάρ Τζούνιορ και Έντινσον Καβάνι. Ο... νέος Νεϊμάρ προσπαθεί να γίνει εκείνος αφεντικό στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας στην άκρα τον... παλιό Καβάνι.

Το γεγονός αυτός δεν έχει περάσει απαρατήρητο ακόμα και από τους οπαδούς της Παρί, που γιούχαραν τον Βραζιλιάνο όταν πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε πέναλτι στις 17 Ιανουαρίου κόντρα στην Ντιζόν, στερώντας από τον Ουρουγουανό το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Όλα αυτά φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν, αφού Νεϊμάρ και Καβάνι πόζαραν... αγκαλίτσα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Instagram.

Θέλετε και αποδείξεις; Ορίστε!

Ο Βαλεντίνος έφερε... κοντά Νεϊμάρ - Καβάνι

AP Photo/Christophe Ena

News 24/7

24MEDIA NETWORK