Ο Βαλντεράμα τερμάτισε το #DollyPartonChallenge

Το #DollyPartonChallenge απαιτεί από κάθε συμμετέχοντα να βρει 4 φωτογραφίες του, μία για κάθε μέσο δικτύωσης. Ο Κάρλος Βαλντεράμα βρήκε...

Ο Κάρλος Βαλντεράμα στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, Μπαρανκίγια, Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2004
Ο Κάρλος Βαλντεράμα στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, Μπαρανκίγια, Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2004 AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί εδώ και μερικές ημέρες με ένα νέο challenge, ακίνδυνο αυτήν τη φορά σε σχέση με πολλά προηγούμενα, το οποίο δεν 'προκαλεί' μονάχα εφήβους. Γνωστό και ως #DollyPartonChallenge, λόγω της πασίγνωστης τραγουδίστριας, δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, ωστόσο έγινε viral και αναπόφευκτα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές. Το concept είναι να βάλεις μια τετράδα φωτογραφιών σου που θα ταίριαζαν καλύτερα σε 4 διάσημες πλατφόρμες δικτύωσης: Linkedin (όπου παρουσιάζεις καλύτερα τον επαγγελματία μέσα σου), Facebook (μια πιο φιλική προσέγγιση), Instagram (μια πιο καλλιτεχνική), Tinder (μια πιο ερωτική). Για παράδειγμα, η 74χρονη Αμερικανίδα επέλεξε αυτές τις φωτογραφίες:

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτήν την τρέλα και μάλιστα έκλεψε την παράσταση, όταν στη φωτογραφία του Tinder επέλεξε μία στην οποία βρίσκεται ανάμεσα από δύο πανέμορφες ξανθές γυναίκες σε μια πισίνα.

Ο Σέρχιο Ράμος κρατάει μέχρι και (κάτι σαν) βαλίτσα στη φωτογραφία του στο Linkedin, ενώ στο Instagram έχει μια πανηγυρική με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να κάνει το challenge για λογαριασμό του Σέρχιο Αγκουέρο και προτίμησε να βάλει την εικόνα του με το τρόπαιο της Premier League στο Instagram, ενώ στο Facebook έχει εκείνη που κρατάει στην αγκαλιά τον γιο του.

Υπάρχει, όμως, ένας ποδοσφαιριστής που κερδίζει κατά κράτος οποιονδήποτε συμμετέχοντα στο challenge έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο λόγος για τον 58χρονο Κάρλος Βαλντεράμα, ο οποίος έκανε το challenge χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της τωρινής ηλικίας του, αλλά με το αιώνιο μαλλί του.

Ήταν κορυφαίος παίκτης ο Έντινσον Καβάνι; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK