Ο Βαλβέρδε δεν πήρε μέρος στη... βεντέτα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε τέλος, έστω και προσωρινά, σε μία... βεντέτα που κράτησε για ολόκληρη την περσινή σεζόν και δεν επέστρεψε να φωτογραφηθούν μαζί οι προπονητές της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ! Διαβάστε το απίστευτο στόρι που έχει μέσα και λίγο από... Μίτσελ.

Ο Βαλβέρδε δεν πήρε μέρος στη... βεντέτα
valverde Flores

Συνηθίζεται πριν τα ντέρμπι στην Ισπανία οι προπονητές των δυο ομάδων να φωτογραφίζονται μαζί κρατώντας τις φανέλες των ομάδων τους, θέλοντας έτσι να περάσουν ένα ειρηνικό μήνυμα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που την περσινή περίοδο δεν συνέβη το ίδιο στο Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ (και το ανάποδο)!

Φέτος ο Ερνέστο Βαλβέρδε πόζαρε δίπλα στον Κίκε Φλόρες με τους δυο τους να χαμογελούν φαρδιά-πλατιά. Ο προκάτοχος του πρώην ερυθρόλευκου τεχνικού, Λουίς Ενρίκε, αρνήθηκε και είχε... λόγο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ... ΠΕΣΕΤΕΣ

Η... βεντέτα, σύμφωνα πάντα με τον ισπανικό μύθο, κρατάει από το μακρινό 1995, όταν στην Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονταν μαζί Λουίς Ενρίκε, Κίκε Φλόρες, Κανιθάρες και Μίτσελ.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο, κάποιος παίκτης πετάχτηκε και φώναξε: " μεταξύ μας υπάρχει ένα καρφί. Κάποιος που όσες συζητήσεις κάνουμε πάει και τις λέει στον Βαλντάνο (αξιωματούχος της Ρεάλ)". Τότε ο Κίκε Φλόρες ρώτησε ποιον εννοούσε και ο Λουίς Ενρίνε πετάχτηκε δείχνοντας τον! Οι τόνοι ανέβηκαν και κάποια στιγμή οι δυο τους ήρθαν στα χέρια!

Στη συνέχεια ο Λουίς Ενρίκε κατηγόρησε τον Φλόρες πως έβαζε λόγια στον Βαλντάνο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι... ταραχοποιός και χαλάει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η ιστορία, βέβαια, γίνεται ακόμα πιο... ζουμερή. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Κίκε Φλόρες είχε παντρευτεί και οι συμπαίκτες του έβαλαν από ένα ποσό που του δόθηκε ως δώρο.

Όταν τα αίματα άναψαν, ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε να του επιστραφεί το ποσό που είχε δώσει για το γάμο του Φλόρες! Τότε ο Ισπανός άνοιξε το πορτοφόλι πετώντας τα χρήματα μπροστά του στο πάτωμα!

Μίτσελ ( πήγε στο... Μεξικό), Λουίς Ενρίκε και Φλόρες αποχώρησαν από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της περιόδου 1995-1996. Αν κάτι σας λέει αυτό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK