Ο Βαλβέρδε δεν το έκρυψε: μετράει ημέρες για την επιστροφή στο "Καραϊσκάκης"!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν πολύ ευχαριστημένος από την επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού αλλά ταυτόχρονα και ανυπόμονος για τη... ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης".

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τα καταφέραμε παρότι μείναμε με 10 παίκτες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει. Έπαιξαν με παρόμοιο τρόπο όπως με την Γιουβέντους.

Δεν πήραν πολλά ρίσκα, έμειναν πίσω για να προστατεύσουν τη διαφορά ενός γκολ και να κάνουν μία προσπάθεια στο φινάλε. Ήταν δύσκολα για εμάς στο πρώτο μέρος, είχε καλή παρουσία ο Ολυμπιακός στο αμυντικό κομμάτι.

Κάναμε όμως το "τρία στα τρία" στον όμιλο και βλέπουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης", τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 3-1 της "Μπάρσα" (έκανε το "7 στα 7" εντός έδρας απέναντι σε ελληνικές ομάδες με συνολικά τέρματα 29-7), ενώ για την επιστροφή του στο Φάληρο κόντρα στους Πειραιώτες, ανέφερε με νόημα:

"Είναι μια στιγμή που την περίμενα όχι τώρα, αλλά για πολύ καιρό. Ξέρω την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού στο πρόσωπό μου. Είναι συναίσθημα αμοιβαίο και το περιμένω με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Θα είναι δώρο για εμένα η επιστροφή μου σε αυτό το γήπεδο. Θα επιστρέψω σε ένα γνώριμο μέρος, σε οικεία πρόσωπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK