Ο Βαλβέρδε "έφαγε" επίσημα τον πρώτο του παίκτη στη Μπάρτσα!

Ο Χαβιέρ Μασεράνο δεν έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε ως προς τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα για το 2018, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του πολύ μακριά από την Καταλονία και γενικά την Ευρώπη.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στα 33 του χρόνια και έπειτα από μία επταετία συνεχόμενων παρουσιών στην Μπαρτσελόνα, ο Χαβιέρ Μασεράνο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον καταλανικό σύλλογο.

Όπως ήταν γνωστό από καιρό, ο Βαλβέρδε δεν τον είχε ανάμεσα στις προτεραιότητές του για το βασικό σχήμα και αφού Αργεντινός δεν έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε... χαιρετάει.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα το "πιτ-μπουλ" των "μπλαουγκράνα" θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Hebei China Fortune F.C από τον Γενάρη κιόλας.

Ο Μασεράνο είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής επί των ημερών του Βαλβέρδε που βλέπει την πόρτα της εξόδου με απόφαση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK