O Βαλβέρδε παίζει μπάλα ΜΟΝΟΣ του στα καταλανικά πρωτοσέλιδα!

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ανακοινώνει το διάδοχο του Λουίς Ενρίκε όμως τα καταλανικά ΜΜΕ αντιμετωπίζουν ήδη ως τέτοιον τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αποκαλύπτουν μάλιστα το πλάνο του για τους "μπλαουγκράνα" της σεζόν 2017-18!

Valencia's head coach Ernesto Valverde gives a press conference, on the eve of their second leg of the UEFA Champions League last 16 match against Paris Saint Germain, Tuesday, March 5, 2013. (AP Photo/Thibault Camus)
Valencia's head coach Ernesto Valverde gives a press conference, on the eve of their second leg of the UEFA Champions League last 16 match against Paris Saint Germain, Tuesday, March 5, 2013. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να δήλωσε στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας συνέντευξής του ως τεχνικός της Μπιλμπάο πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποια ομάδα (αν και μιλάει με αρκετές μέσω του εκπροσώπου του) και πως δεν αποκλείει τη νέα σεζόν να μείνει εκτός πάγκων για να ξεκουραστεί, όμως στην Βαρκελώνη τον αντιμετωπίζουν ήδη ως τον νέο τεχνικό της Μπαρτσελόνα.

Εδώ και αρκετά 24ωρα έχει γραφτει πως η ανακοίνωση του ονόματός του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και αφού θα έχει ολοκληρωθεί πρώτα ο τελικός του Copa del Rey στον οποίο συμμετέχει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές, ενώ είναι εντυπωσιακό πως στα σημερινά (25/5) καταλανικά πρωτοσέλιδα ο Βαλβέρδε παίζει μόνος του... μπάλα!

"Έτσι είναι ο Βαλβέρδε", είναι ο τίτλος της "Mundo Deportivo" η οποία προχωράει σε ακτινογραφία του στιλ ποδοσφαίρου των ομάδων που έχει προπονήσει ο "Τσινγκούρι" ( "κατοχή μπάλας και επίθεση" τα κύρια χαρακτηριστικά) το γεγονός πως έχει πάντα επικοινωνία με τους παίκτες του, το 4-2-3-1 που παίζει και την λογοτεχνία και φωτογραφία που είναι τα χόμπι του.

Από την πλευρά της, η έτερη μεγάλη σε κυκλοφορία καταλανική εφημερίδα "Sport" έχει ήδη φτάσει στις μεταγραφικές αναζητήσεις του... νέου τεχνικού της "Μπάρσα", τονίζοντας πως ο Άντερ Ερέρα είναι ο παίκτης που θέλει διακαώς, με τον Ισπανό να δεσμεύεται ωστόσο με συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2018 και τον Μουρίνιο να επιθυμεί να τον ανανεώσει.

ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ:

O Βαλβέρδε παίζει μπάλα ΜΟΝΟΣ του στα καταλανικά πρωτοσέλιδα!
O Βαλβέρδε παίζει μπάλα ΜΟΝΟΣ του στα καταλανικά πρωτοσέλιδα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK