Έτοιμος για Μπαρτσελόνα: "Ο Βαλβέρδε ψάχνει για σπίτι και σχολείο στη Βαρκελώνη"

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα ποιος θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της τη νέα σεζόν, αλλά ισπανικό δημοσίευμα δείχνει... τελειωμένη την υπόθεση. Ο Βαλβέρδε φέρεται να έχει ήδη βρει σπίτι για την οικογένειά του και σχολείο για να στείλει τα δύο παιδιά του στη Βαρκελώνη.

Athletic Bilbao's coach Ernesto Valverde speaks during a press conference at the Velodrome stadium, in Marseille, Southern France, Wednesday, Feb.17, 2016. Athletic Bilbao will face Marseille for an  Europa League first leg soccer match on Thursday. (AP Photo/Claude Paris)
Athletic Bilbao's coach Ernesto Valverde speaks during a press conference at the Velodrome stadium, in Marseille, Southern France, Wednesday, Feb.17, 2016. Athletic Bilbao will face Marseille for an Europa League first leg soccer match on Thursday. (AP Photo/Claude Paris) AP

Αποκλειστικό δημοσίευμα της "SPORT" αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τη μετακίνηση του Ισπανού τεχνικού στην Καταλανική πρωτεύουσα.

Όπως γράφει το ισπανικό μέσο, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του από τη μέρα που το όνομά του ακούστηκε για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να αφοσιωθεί πλήρως στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο "τσινγκούρι" όμως βρέθηκε στην Βαρκελώνη και σύμφωνα με το μέσο, βρήκε σπίτι και σχολείο για τα παιδιά του!

Ο ισπανός τεχνικός θα εγκατασταθεί στην περιοχή της Σαρία-Σαντ Γκερβάσι, ενώ το σχολείο Φρεντερίκ Μιστράλ- Τεκνίκ Εουλάλια θα είναι πιθανότητα αυτό που θα πάνε τα δύο παιδιά του από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από την πλευρά της ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει το... διάδοχο στις 29 Μαΐου.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK