Ο Βαλβέρδε θέλει πρώην άσο της Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα

Πρώτο θέμα σε μεγάλη καταλανική εφημερίδα είναι ο επόμενος στόχος του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του Ιανουαρίου. Διαβάστε ποιον σταρ που έχει φορέσει και τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει, αλλά και με τι ποσό.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ ICON

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ μετακόμισε στη Βαρκελώνη για να αναπληρώσει το κενό του Νεϊμάρ, όμως στάθηκε άτυχος. Τραυματίστηκε σοβαρά κι έτσι αναγκάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να πάρει κι άλλον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Ο διακαής πόθος παραμένει ο Φιλίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ, ωστόσο σύμφωνα με την καταλανική "Mundo Deportivo" έχει προκύψει ενδιαφέρον και για άλλον έναν παίκτη που αγωνίζεται στο νησί. Ο λόγος για τον σταρ της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ.

Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει και... μαδριλένικο παρελθόν, ωστόσο όπως γράφει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, η Μπαρτσελόνα να είναι διαθέσιμη να προσφέρει έως και 20.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει "δικό" της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα πολύ θετικό στοιχείο σε μία πιθανή μεταγραφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού είναι το γεγονός πως έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αφού αγωνίζεται στο Europa League με τους "κανονιέρηδες".

Ο Βαλβέρδε θέλει πρώην άσο της Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK