Ο βασικός Πικέ τρέλανε το ισπανικό twitter

Ο Ζεράρ Πικέ ξεκίνησε βασικός στο ματς της Ισπανίας με την Αλβανία και στο ποστάρισμα της ομοσπονδίας στο twitter έγινε ένας μικρός... χαμός. Παραδόξως, οι περισσότεροι τον... τρολάρουν και ζητούν να σκοράρει!

Spain's Gerard Pique, centre, plays with a ball during a training session of the Spanish soccer national team at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Friday, Sept. 1, 2017.  Spain will play a World Cup Group G qualifying soccer match against Italy on Saturday 2. (AP Photo/Francisco Seco)
Gerard Pique Bernabeu AP IMAGES

Το προηγούμενο δεκαήμερο ήταν δύσκολο για την Ισπανία. Οι δηλώσεις του Πικέ και άλλων ποδοσφαιριστών τόσο από την Καταλονία όσο και την Μαδρίτη είχαν ως αποτέλεσμα να... βαρύνει το κλίμα στην εθνική, με τον Πικέ, ωστόσο, να δηλώνει πως είναι... τιμή του που αγωνίζεται με την "ρούφια ρόχα".

Αρκετοί το είδαν ως... κωλοτούμπα του 30χρονου άσου, άλλοι ως... τίμια στάση, ενώ πολλοί το πήραν στην πλάκα και όταν τον είδαν βασικό στο σημερινό ματς με την Αλβανία άρχισαν να τον τρολάρουν.

Κάτω από το ποστάρισμα της ομοσπονδίας της Ισπανίας, λοιπόν, έγινε ένας μικρός χαμός από tweets. "Να κερδίσουμε με γκολ του Πικέ", "Πικέ για βασιλιάς της Ισπανίας", "θέλουμε να σκοράρει για να αποθεωθεί", "φύγε προδότη" και άλλα... ωραία σε ένα από τα πιο viral ποσταρίσματα.

Πάντως ο έμπειρος άσος της Μπαρτσελόνα δεν γλίτωσε το... γιουχάρισμα από την κερκίδα, κάτι αναμενόμενο μετά τα όσα προηγήθηκαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK