O Βασιλαντωνόπουλος... βούλιαξε τον Πλατανιά

Ο Πλατανιάς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχε και δοκάρι στο 42ο λεπτό, όμως η Λαμία παίζοντας πανέξυπνα στην κόντρα επικράτησε 2-0 με δυο τέρματα του Βασιλαντωνόπουλου.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
lamia platanias EUROKINISSI

Αγνώριστος τη φετινή περίοδο ο Πλατανιάς που σε ένα ακόμα παιχνίδι παρουσιάστηκε τραγικός και έχασε δίκαια με 2-0 από την νεοφώτιστη Λαμία. Οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο έχασαν 2-3 σημαντικές ευκαιρίες με τους Γκρζέλτσακ, Ντεβέσα (δοκάρι στο 42'), όμως στη συνέχεια έχασαν την ψυχραιμία τους.

Η Λαμία παίζοντας υπομονετικά έφτασε στο γκολ στο 50ο λεπτό, όταν ο Βασιλαντωνόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν κακό. Κυριάρχησαν τα νεύρα και τα πολλά λάθη, οπότε οι φάσεις βγήκαν με το... σταγονόμετρο. Ο Πλατανιάς απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 86' με ένα σουτ του Κοροβέση, όμως η Λαμία "καθάρισε" το ματς στο 92' ξανά με τον νεαρό δεξιό φουλ-μπακ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΑΜΙΑ (Τεννές):Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56' Πίτι), Ακόστα (86' Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80' Τσούκαλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος):Κοκκαλάς, Ζακ, Ντικαμονά, Καρυπίδης (80' Δημούτσος), Στάθης, Σκαντουρέλι, Πλιάτσικας (65' Κοροβέσης), Πατράλης, Ενσικούλου, Ντεβέσα (72' Παπανικολάου), Γκρζέλακ.

Σκόρερ: 1-0, 2-0 ( 50', 92' Βασιλαντωνόπουλος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK