Ο Βασιλειάδης δεν... χαρίστηκε στον Χιμένεθ!

O Γιώργος Βασιλειάδης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Χιμένεθ για την χειρονομία του Ισπανού στο ντέρμπι ενώ αναφέρθηκε και στα τεράστια προβλήματα του Παναθηναϊκού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΡΕΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AIMS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΡΕΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ AIMS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ "ξέφυγε" το φινάλε του ντέρμπι της Λεωφόρου καθώς αμέσως μετά την αποβολή του από τον διαιτητή ύψωσε το μεσαίο δάχτυλό του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στις εξέδρες ,και η χειρονομία αυτή προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις.

Μεταξύ εκείνων που είδαν την κίνηση του Ισπανού τεχνικού της Ένωσης ήταν μάλιστα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον Χιμένεθ μιλώντας στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" της δημόσιας τηλεόρασης στην οποία ήταν φιλοξενούμενος.

"Είναι εξαιρετικά προβληματικές αυτές οι συμπεριφορές. Δεν ήταν εικόνα αυτή, ανεξάρτητα από το αν έχει δίκιο ή άδικο. Απαράδεκτη συμπεριφορά.

Με ξάφνιασε άσχημα. Τι θα δείξουμε στα 18χρονα και τα 19χρονα που τα κατηγορούμε; Τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου έχουν δείξει ότι λειτουργούν. Περιμένουμε", τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ερωτηθείς για τη δύσκολη οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, είπε με νόημα:

"Αν καταρρεύσει ο Παναθηναϊκός θα συμπαρασύρει όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK