Ο Βέναμπλς και άλλοι έξι για τον πάγκο της Βουλγαρίας
Την ώρα που ένας Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της εθνικής Αγγλίας, ένας Άγγλος είναι υποψήφιος για να πάρει το τιμόνι της εθνικής Βουλγαρίας. Ο Τέρι Βέναμπλς αποτελεί ένα από τα επτά άτομα που εξετάζει η ομοσπονδία της γείτονα χώρας για διάδοχο του Ντίμιταρ Πένεφ.

Την ώρα που ένας Ιταλός
τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της εθνικής Αγγλίας, ένας Άγγλος είναι υποψήφιος για να πάρει το τιμόνι της εθνικής Βουλγαρίας. Ο Τέρι Βέναμπλς αποτελεί ένα από τα επτά άτομα που εξετάζει η ομοσπονδία της γείτονα χώρας για διάδοχο του Ντίμιταρ Πένεφ.
” Δεν θέλω να αποκαλύψω τα ονόματα των ξένων τεχνικών που συζητάμε μαζί τους, γιατί ακόμα είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε συζητήσεις με τον προπονητή των Σκοπίων, Σρέτσκο Κάτανετς και περιμένουμε επίσης την απάντηση του Τέρι Βέναμπλς“, δήλωσε ο πρόεδρος της Π.Ο της ομοσπονδίας, Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, σε δημοσιογράφους της χώρας.
Όντας ένας από τους υποψήφιους για να διαδεχθεί και τον Στιβ Στόντον στον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας ο Βέναμπλς δεν έχει δώσει απάντηση στην BFU (σ.σ ομοσπονδία της Βουλγαρίας), με την τελική απόφαση για τον επόμενο τεχνικό της να έχει οριστεί το πολύ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.
H Βουλγαρία δεν πήρε την πρόκριση για το Euro 2008, αφού στον όμιλο που συμμετείχε τα δύο εισιτήρια κατέληξαν σε Ρουμανία και Ολλανδία. Επόμενος στόχος για τους “γείτονες” είναι τα τελικά του Μουντιάλ του 2010 που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.