Ο Βενγκέρ δεν είναι ο μόνος που αποχωρεί από την Άρσεναλ

Το τέλος της θητείας του Βενγκέρ στην Άρσεναλ δεν θα είναι το μόνο, καθώς φεύγουν ακόμα δύο φεύγουν και μάλιστα... κακήν κακώς! Διαβάστε ποιος ακριβώς είναι ο λόγος...

Arsenal's French manager Arsene Wenger waves to spectators during his lap of honor at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 6, 2018. The match is Arsenal manager Arsene Wenger's last home game in charge after announcing in April he will stand down as Arsenal coach at the end of the season after nearly 22 years at the helm. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger waves to spectators during his lap of honor at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 6, 2018. The match is Arsenal manager Arsene Wenger's last home game in charge after announcing in April he will stand down as Arsenal coach at the end of the season after nearly 22 years at the helm. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Το τι θα συμβεί στον πάγκο της πρώτης ομάδας της Άρσεναλ το καλοκαίρι είναι γνωστό με τον Αρσέν Βενγκέρ να αποχωρεί από τους Λονδρέζους, ύστερα από 22 χρόνια κοινής πορείας.

Όμως ο Αλσατός τεχνικός δεν είναι ο μόνος που θ' αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, με τη διοίκηση να διακόπτει τη συνεργασία της με τον προπονητή της Κ23, Στιβ Γκάτινγκ, αλλά και τον βοηθό του, Καρλ Λάραμαν και μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Κι αυτό, διότι οι δύο Άγγλοι κατηγορούνται από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των "κανονιέρηδων" πως προβαίνουν σε μπούλινγκ, με τον σύλλογο να τους διώχνει και να παίρνει τα μέτρα της, "ξεσκονίζοντας" την υπόθεση.

Όπως ανακοίνωσε το κλαμπ: " Διακόψαμε τη συνεργασία μας με τους δύο προπονητές και ξεκινήσαμε έρευνα, ύστερα από παράπονα που έκαναν μερικοί παίκτες. Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα και δεν θα δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια".

Γκάτινγκ και Λάραμαν όπως είναι λογικό δεν παραβρέθηκαν τη περασμένη Τρίτη στον τελικό των μικρών με αντίπαλο τη Πόρτο στο Διεθνές Κύπελλο της Premier League, με τον κόουτς της Κ18, Κβάμε Αμπάντου να τους αντικαθιστά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK