"Ο Βενγκέρ έδιωξε τον Ανρί από την Άρσεναλ!"

Τριγμοί στο στρατόπεδο της Άρσεναλ αφού τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, είχε διαμάχη με τον Τιερί Ανρί, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου!

HARRISON, NJ - JULY 24: Manager Arsene Wenger with ex player Thierry Henry during a training session at Red Bull Arena on July 24, 2014 in Harrison, New Jersey. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)
HARRISON, NJ - JULY 24: Manager Arsene Wenger with ex player Thierry Henry during a training session at Red Bull Arena on July 24, 2014 in Harrison, New Jersey. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images) ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Τιερί Ανρί ο οποίος εργαζόταν ως προπονητής στην ομάδα νέων της Άρσεναλ τέθηκε στην ουσία εκτός ομάδας από τον τεχνικό, Αρσέν Βενγκέρ, μετά από διαμάχη που είχαν οι δυο τους.

Ο Αλσατός τεχνικός σύμφωνα με τη "Sun" είπε στον Ανρί να διαλέξει αν θέλει να είναι παρουσιαστής στο Sky TV ή προπονητής στην ομάδα νέων, ξεκαθαρίζοντάς του πως θα πρέπει να κάνει ένα από τα δύο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ έχει συμβόλαιο 4.500.000 ευρώ το χρόνο με το βρετανικό κανάλι στο οποίο εκτελεί χρέη σχολιαστή αγώνων. Παράλληλα εργάζεται εθελοντικά τέσσερις φορές την εβδομάδα στην ομάδα νέων των "κανονιέρηδων", χωρίς φυσικά χρήματα!

Ωστόσο ο Βενγκέρ ήταν ξεκάθαρος στα λεγόμενά του. Βέβαια ο λόγος της στάσης του Βενγκέρ ήταν η σκληρή κριτκή του Ανρί τον Ολιβιέ Ζιρού στον αέρα αθλητικής εκπομπής. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι φίλαθλοι, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σε αυτή την απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK