Ο Βενγκέρ γκρινιάζει, ο Βιεϊρά προειδοποιεί

Ο Βενγκέρ γκρινιάζει, ο Βιεϊρά προειδοποιεί
Σήμα κινδύνου προς την Αρσεναλ εξέπεμψε ο Πατρίκ Βιεϊρά. Ο Γάλλος, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε το «Χάιμπουρι», δήλωσε ότι και ο Ανρί θα κάνει το ίδιο, αν οι Λονδρέζοι δεν καταφέρουν να διακριθούν στην Ευρώπη.

«Ξέρω ότι ο Τιερί είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Αρσεναλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα βάλει την υπογραφή του, αν δεν λάβει διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα θα κάνει μεγάλες μεταγραφές ώστε να γίνει τόσο δυνατή για να διεκδικήσει την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Την ίδια ώρα ο Αρσέν Βενγκέρ πρότεινε να καταργηθούν τα διεθνή φιλικά και να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων για το Μουντιάλ και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για να μπορέσουν να πάρουν οι παίκτες κάποιες ανάσες. Ο Γάλλος προπονητής της Αρσεναλ παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες να δίνουν μεσοβδόμαδα διεθνείς αγώνες. «Πρέπει να καταργηθούν τα φιλικά και να αναδιοργανώσουμε το πρόγραμμα των διεθνών αγώνων. Οι περισσότεροι παίκτες επιστρέφουν τραυματίες 24 ώρες πριν από κάποιο καθοριστικό ματς και πρέπει να μειωθούν οι αγώνες», τόνισε ο Βενγκέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK