Ο Βεράτι θέλει να πει "ciao" στην Παρί αλλά ο Κελαϊφί είναι ανένδοτος

Νέα πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ για την αγορά του Μάρκο Βεράτι κατέθεσε η Αλ Χιλάλ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ανένδοτος ο Κελαϊφί.

PSG's Marco Verratti attends a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάρκο Βεράτι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Φευγάτος από την Παρί Σεν Ζερμέν, πλην των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ είναι και ο Μάρκο Βεράτι, παρά το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιό του μεχρι το 2026 μόλις πριν λίγους μήνες.

Η Αλ Χιλάλ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετές ημέρες αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει προς το παρόν αλύγιστη και έχει απαντήσει αρνητικά στις δύο προτάσεις που τις έχουν κατατεθεί από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Χιλάλ πρώτα κατέθεσε 30.000.000 ευρώ και λίγες ημέρες αργότερα 45.000.000 ευρώ για την αγορά του Ιταλού, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί όμως να ζητάει ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό προκειμένου να πει το "ναι".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μοράτα έκανε την μεγάλη ανατροπή παρά τα σενάρια

Μεταγραφές LIVE(8/8): Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει αλλά η Παρί ζητάει ένα "τσουβάλι" χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK