ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βερπακόφσκις “σκότωσε” την ΑΕΛ. Το θρίλερ της παραμονής

Πήρε πόντο στο "AEL FC Arena" ο Εργοτέλης, θρίλερ στη μάχη της παραμονής. Ολα τα ματς.

Ο Βερπακόφσκις “σκότωσε” την ΑΕΛ. Το θρίλερ της παραμονής
τά από ένα…τρελό παιχνίδι, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ πήραν από έναν βαθμό (2-2), αποτέλεσμα που αφήνει σχετικά ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, πήραν κεφάλι οι φιλοξενούμενοι αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Άξια της μοίρας της η ΑΕΛ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 3-3 στον Εργοτέλη, αν και βρέθηκε τρεις φορές με το προβάδισμα υπέρ της και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει πιο κοντά από ποτέ τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 92′ ο Βερπακόφσκις έδωσε τη χαριστική βολή στου βυσσινί οι οποίοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 80′ με τον Κουζέν.

Η παράδοση που θέλει τον Αστέρα να μην κερδίζει και μην σκοράρει στην Ξάνθη συνεχίστηκε. Οι Αρκάδες στην 4η φορά που επισκέφθηκαν τα Πηγάδια έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι την ίδια ώρα που η Ξάνθη με το γκολ του Μαρσελίνιο έφτασε στους 35 βαθμούς ασφαλείας, και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή.

Με τον Μαχόπ να σκοράρει στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής πήρε το 1-1 από τον Πανιώνιο που είχε προηγηθεί στο Καυτανζόγλειο με τον συνήθη Μήτρογλου. Εχασε πέναλτι στο 19′ ο Γιάκομπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK