Ο Βιγιαφάνιες δεν ξέρει κανέναν... Ρανιέρι

Η διάψευση απ’ τον Βιγιαφάνιες για τα γαλλικά δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε συζητήσεις με τη Ναντ, το ελληνικό διαβατήριο, το "κλειδί" του ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο… Λάζαρος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ
villafanies EUROKINISSI

Το γεγονός πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται (μαζί με άλλους πρωτοκλασάτους παίκτες του Παναθηναϊκού) στη μεταγραφική… βιτρίνα, εν όψει Ιανουαρίου, προκειμένου να μπορέσει ο σύλλογος μέσω κάποιων πωλήσεων να πάρει οικονομική "ανάσα" και να μην… καταρρεύσει δεν αποτελεί κάτι… κρυφό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που έκρινε πριν από τρεις εβδομάδες τη μεγάλη νίκη των "πράσινων" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διέψευσε τα γαλλικά σενάρια και δημοσιεύματα που τον συνέδεαν μεταγραφικά με τη Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ αποκάλυψε πως την προσεχή Δευτέρα (20/11) αναμένει τις τελικές εξελίξεις στο θέμα του ελληνικού διαβατηρίου που έχει κινηθεί εδώ και μήνες για να βγάλει.

"Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Ρανιέρι. Ενδεχομένως να μίλησε με τον μάνατζερ μου, όμως εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν τον έχω δει", τόνισε αρχικά ο "Βίγια" στηNOVAκαι πρόσθεσε για το πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας: "Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 17/11) περίμενα να πάρω μια απάντηση από την Περιφέρεια στη Ρόδο (από εκεί είναι οι ρίζες του Έλληνα παππού του) κι ενδεχομένως να έρθει αυτή η απάντηση τη Δευτέρα, ώστε να δω τι ακριβώς γίνεται. Περιμένω από την Περιφέρεια. Περιμένω και ελπίζω σύντομα να υπάρξει μια θετική απάντηση".

Ο 25χρονος άσος αναφέρθηκε ακόμη και στο μεγάλο κυριακάτικο (19/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. "Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και επειδή προερχόμαστε από μια ήττα, η οποία μας στεναχώρησε στην Τρίπολη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και ποιοι είμαστε. Η ομάδα είναι έτοιμη και είμαστε όλοι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον μεγάλο αντίπαλο. Αυτός ο αγώνας θα κριθεί στην κατοχή της μπάλας. Οπωσδήποτε, η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, αν και αυτή τη στιγμή έχει ορισμένους τραυματίες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο μας".

Ο Παναθηναϊκός πάντως εξακολουθεί να ζει καθημερινά με τα δεκάδες προβλήματά του… "Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Καμία χρονιά δεν βγαίνει ποτέ, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Εμείς βρισκόμαστε σε πιο δύσκολη θέση, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις. Ούτως ή άλλως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είναι ένα ντέρμπι. Έντεκα θα είναι αυτοί, έντεκα θα είμαστε κι εμείς. Θα κερδίσει ο καλύτερος".

Ερωτηθείς για τον παίκτη που ξεχωρίζει από την ΑΕΚ, ο Αργεντινός άσος τόνισε: "Ενδεχομένως το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μου αρέσει ως παίκτης. Παίζει πολύ καλά και δείχνει τις δυνατότητες του".

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι άλλη ομάδα εντός κι άλλη εκτός έδρας. Για τον "Βίγια" το ζητούμενο είναι να δείξει ξανά τη δυναμική του το "τριφύλλι" στο δικό του "σπίτι". "Θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και θα δείξουμε όλα όσα ξέρουμε να κάνουμε. Θα μπορέσουμε να αποδείξουμε για άλλη μια φορά, τη δύναμη που έχουμε εντός έδρας ".

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που καταγράφεται συχνά-πυκνά από ξένους συλλόγους για την απόκτησή του. " Ακούω αρκετά συχνά για διάφορους σκάουτς, οι οποίοι έρχονται, όμως έχω ως στόχο να κάνω το παιχνίδι μου. Πάντα θέλω τη νίκη και δεν μου αρέσει να χάνω. Οπωσδήποτε και την Κυριακή, θα κάνω τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Όπως κάνω πάντα και όσο περισσότερο μπορώ ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK